Galeria Multimèdia

T'agradaria contemplar l'univers? Descobreix tot el que hi ha darrere de la gran cúpula del Planetari de Castelló de la Plana.

El Planetari de Castelló de la Plana és un edifici que s'ha construït per a mantindre i divulgar la cultura científica.

Si visites Castelló de la Plana, has de fer una parada en aquest observatori. D'ell, la seua gran cúpula és un dels elements que millor defineix aquest edifici. El Planetari compta amb quatre sales d'exposicions, sales de conferència i una sala de projeccions. A més, es troba en un lloc privilegiat molt prop del Mediterrani, just en el districte marítim de la ciutat, el Grau de Castelló de la Plana.

Una vegada entres en aquest lloc, podràs gaudir de la ciència amb el pèndol de Foucalt. Es tracta, sens dubte, d'un lloc perfecte per a majors i xiquets. Només has de consultar el seu calendari d'activitats i exposicions per a aprendre-ho tot sobre el món de la ciència.

A més, allotja el centre d'informació de la Reserva Natural de les Illes Columbretes amb una sala d'exposicions dedicada a elles i un espai exterior enjardinat amb el rellotge de sol d'esfera armil·lar, la rosa dels vents i l'escultura "Femella de la Mar" de Ripollés.