Galeria Multimèdia

Gaudeix de la bellesa de la naturalesa en els clots d'aigua del barranc de les Salines. Un lloc que t'enamorarà!

Si ens endinsem en Cirat, trobarem alguns racons que semblen trets de contes i en els quals la naturalesa és la principal protagonista. Aventurers, aventureres, aquest és el vostre lloc!

A través d'una agradable ruta senderista pel barranc de les Salines, trobaràs un paisatge màgic. Nou clots d'aigua amb aigües cristal·lines i fresques, ideals per a donar-te un bon bany. Encara que és millor que esperes a estiu per a poder ficar-hi un peu. Valdrà la pena passar una mica de fred!

Des de La Banyera fins a La Caldereta, podràs recórrer una fàcil sendera que t'ajudarà a anar passant de l'una a l'altra. I, a més, contemplaràs les pedres que, amb el pas del temps, s'han anat erosionant fins a crear un embellit paisatge natural.

El trajecte és de dos quilòmetres, però es pot allargar tot el que es vulga per a poder gaudir una mica més de les increïbles vistes que ens ofereix aquest paratge. Fins i tot podem visitar alguns dels atractius que es troben en el seu voltant, com el seu Salt de la Nóvia.

Sens dubte, si t'agrada el senderisme, no perdes l'oportunitat de realitzar la ruta pels clots d'aigua del barranc de les Salines. T'enamoraràs!

Més informació
TIPUS

Paratges