Cirat
Cirat
Cirat
Cirat
Cirat
Cirat
Cirat
Cirat
cirat senderismo
comer en cirat
cueva de cirat
cirat

Blogs en video

Els carrerons estrets de Cirat t'esperen per a una escapada plena d'encant i plans en la naturalesa. Pren nota de tot el que podràs gaudir!


Al costat del Parc Natural de la Serra d’Espadà, a l'interior de Castelló, Cirat espera als amants del turisme actiu i del turisme rural i natural amb un bon nombre de plans i atractius per gaudir. Escapa't a descobrir-ho!

Què veure a Cirat 

Els carrers de la part més antiga de Cirat conserven petjades de tres cultures diferents, l'àrab, la jueva i la cristiana, així que t'encantarà recórrer-les. Al centre mateix trobaràs la Torre del Comte, on es troba l'oficina de turisme i part del Palau dels Comtes de Cirat que encara presideix aquesta bonica localitat. 

Si et calces còmodament, als voltants de Cirat aniràs descobrint moltes fonts i fins i tot zones de bany, per la qual cosa els teus passejos sempre seran sinònim de frescor. Et recomanem especialment la ruta que et portarà a veure el Salt de la Nóvia, una cascada espectacular envoltada d'una increïble vegetació. 

Un poc més lluny has de visitar, sens dubte, el castell musulmà, de tipus montà i del qual encara es conserven restes d'una torre i diversos llenços de la muralla, a més d'un aljub. Fins i tot s'hi han trobat restes de ceràmiques decorades! El lloc sobre el qual es troba és realment bonic, al barranc de les Salines sobre un meandre del riu Millars.

Cirat també és sinònim de gastronomia, i saben preparar com ningú l'olla de cards i naps, les carns a la brasa o els fregits de porc que es conserven en el fantàstic oli d'aquesta zona, una autèntica delícia! El seu pastís de carabassa segur que es converteix en un deliciós record més d'aquesta inoblidable escapada. 

Roman atent al seu calendari festiu, ja que dates clau com Sant Antoni, Sant Pere o el Pilar s'uneixen a les seues fires medievals, jornades gastronòmiques o la divertida celebració de Halloween, en la qual els carrers es converteixen en esborronadors i divertits decorats. Prepara la teua escapada a Cirat i descobreix un lloc ple d'encant!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?