Costur
costur castellon
castellon costur

Blogs en video

Descobreix una increïble destinació per a una escapada rural, ple de tradicions i tranquil·litat. Apunta't a aquesta escapada i gaudeix l'interior de Castelló!


Costur, a Castelló, és un municipi d'ambient rural, envoltat d'un paisatge abrupte en el qual els espeleòlegs podran trobar coves molt interessants. Acompanya'ns en aquest recorregut!

Què fer a Costur

Al nucli urbà de carrers estrets de Costur no et pots perdre les seues xicotetes capelles ceràmiques dedicades a Sant Josep i Sant Miquel, ni la seua església parroquial dedicada a Sant Pere Màrtir i la seua pila baptismal romànica. Un bon passeig et portarà a la seua ermita del Crist del Calvari, una xicoteta construcció a la qual s'arriba recorrent un Viacrucis.

Per als amants de l'espeleologia o els paisatges increïbles, una visita obligada és la Cova de l’Artiga, una cavitat subterrània amb increïbles formacions calcàries com les estalactites. Tan sols hauràs d'avisar de la teua visita i podràs recórrer un espai propi d'un conte fantàstic!

A Costur, a més, pots gaudir recorrent rutes senderistes molt interessants, com la que et portarà al Tossal del Cabeço, el punt més alt de Costur i un bon lloc per a gaudir de grans vistes, que inclouen el nostre Mediterrani i el Penyagolosa. Unes altres et portaran pel seu savinar, el Racó del Corb o la Bassa Roja.

Oliveres, ametlers, carrasques, savines i pins es mesclen amb romer i margallons en el paisatge de Costur, en el qual destaca el Mas d’Avall, un dels seus tres nuclis poblacionals. Prepara les botes i ves a conéixer-lo amb un bon passeig! En aquest lloc, a més, se celebra una de les festes de Costur més importants, les “Festes de l’aigua”.

Però no és l'única festa de Costur, les del Santíssim Crist del Calvari a l'agost són una gran excusa per a gaudir al carrer d'un bon nombre d'actes i de tradicions. Visitar Costur és una gran idea, i convertir-lo en destinació d'una escapada natural t'encantarà. Anota aquesta destinació en la teua llista!

Troba

Nom
Tipus
Festes