Blogs en video

A l'entrada a la serra, amb el seu paisatge abrupte i el bosc que l'envolta, Gaibiel sorprén tot aquell que el visita. Deixa't conquistar per aquest bonic municipi!


Gaibiel, als voltants del Parc Natural de la Serra d’Espadà, és un municipi realment encantador, amb molt a veure i recórrer. Prepara el teu calçat de muntanya i vine a conéixer-lo, T'encantarà!​​​​​​​

Què veure a Gaibiel

Només arribar et sorprendrà la bellesa del Castell de Gaibiel, declarat d'Interés Cultural i amb origen almohade, que, a més, es troba construït sobre restes d'un poblat iber i que també va ser escenari de la Guerra Civil, de la qual queda alguna trinxera. Al costat d'ell es troba una torre de vigilància. Altres punts d'interés són la seua església, del segle XVIII, dedicada a Sant Pere Apòstol i construïda en estil barroc acadèmic, o l'ermita consagrada a Sant Blai, un edifici gòtic de xicoteta grandària, de la mateixa època. Apunta també en la teua llista el safareig del carrer Trinitat o l'Arc de la Penya, juntament amb l'aqüeducte anomenat Rocha-Pilares, que uneix Gaibiel amb Jérica.

Per tot el terme trobaràs nombroses fonts, basses, assuts i alqueries, que deixen sentir la intervenció humana al llarg dels segles en el paisatge i que l'han convertit en un entorn realment evocador. T'aconsellem anar a buscar-les amb calçat còmode i deixar-te acompanyar pels sons de la naturalesa pel camí.

La naturalesa és l'altra gran font d'atractiu de Gaibiel, que compta amb paratges com el del llit del riu Regajo, que alenteix el seu pas formant gorgs en les quals les aigües es mantenen netes i fresques, permetent fins i tot el bany i la proliferació de fauna aquàtica. Hi trobaràs rutes i senderes per a tots els gustos i amb diferents graus de dificultat, com el de Las Contiendas, el Mirador de Carrasca o moltes altres, que et portaran a submergir-te en la naturalesa. Converteix Gaibiel en la teua pròxima destinació!


Com arribar:

El acceso a Gaibiel se ha de realizar por la carretera CS-V-3204. Las estaciones de ferrocarril ms cercanas con las de Navajas y Segorbe.

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de turisme actiu
Festes
Monuments
Zones d'interior

Propostes de viatge