Higueras
Higueras
Higueras
Higueras
Higueras
Higueras
Higueras

Blogs en video

Descobreix un municipi a Castelló on passejar de font en font gaudint de la naturalesa i el so de l'aigua. Pren-ne nota i vine a conéixer Higueras!


Higueras, a l’interior de Castelló i envoltat del preciós paisatge del Parc Natural de la Serra d’Espadà, és un dels nostres xicotets municipis inclosos dins de la Ruta 99 de municipis amb menys de 100 habitants. Et contem quins són els seus punts d'interés, et sorprendrà!

Què fer a Higueras

En el nucli urbà de Figueres has de visitar la seua Església de la Puríssima Concepció i acostar-te al safareig municipal, que té el seu origen en el segle XIII. Es tracta d'un safareig cobert que conserva el seu encant i està en plena forma.

Un altre punt amb encant als carrers d’Higueras és el seu Museu del Pa, que està situat en un forn mudèjar del segle XIII, i que una vegada a l'any encara s'utilitza! A l'agost és l'encarregat de preparar les tradicionals "congletes", un dolç que se sorteja entre els participants en les festes.

Als voltants d’Higueras podràs descobrir dos ponts romans, i una llarga llista de fonts naturals, algunes amb aigües termals a una temperatura sorprenent! També podràs pujar a l'Alt d'Elvira i gaudir de les vistes, o fotografiar les precioses "balsilles", els gorgs més alts de la Serra d’Espadà. Les Fonts de Las Nogueras, d'Elvira, de la Salut, de la Maricalva... els punts d'interés són molt nombrosos!

Quant a la gastronomia d’Higueras, les congletes, la coca de figues o els coquitos d'ametles t'endolciran el record d'aquesta localitat. A més, has de provar en temporada les seues cireres, la seua mel i el magnífic oli d'oliva. Sense oblidar els seus plats més autèntics! El suquet de Trilla o l'olla de card conquistaran el teu estómac.

Finalment, no t'has de perdre les festes d’Higueras, entre les quals destaca la de Sant Antoni al gener, amb el seu repartiment de rebosteria tradicional i l'entranyable benedicció dels animals. La Setmana Santa també té el seu encant, i se celebra amb berenars campestres, i et recomanem visitar Higueras  a l'agost i gaudir de les seues activitats culturals, festives, musicals i molt més. No t'ho perdes!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Publicacions