Pobles de l’interior de castelló: una ruta plena d'encant

Activitats i plans
Et portem de ruta per alguns dels pobles més bonics i interessants de l'interior de la província de Castelló. Prepara't per a enamorar-te de carrers plens d'història!

Comencem per Vilafamés, que merescudament es troba en la llista dels pobles més bonics de Castelló i d'Espanya i en el qual podràs passejar per carrers on la paret de roca es funde amb les cases típiques. A més podràs visitar el seu magnífic castell i les seues pintures rupestres per a viatjar després en el temps en un recorregut pel seu Museu d'Art Contemporani, una autèntica sorpresa per als amants de l'art en l'extensa col·lecció del qual trobaràs obres d'artistes com Picasso, Guayasamín, Joan Miró.

La següent parada és a Llucena, és un altre dels pobles de l'interior de Castelló que no t'has de perdre, coneguda com “la Perla de la Muntanya” i el lloc que estàs buscant si t'abelleix planejar rutes senderistes amb paisatges que deixen sense alé. I no deixes de visitar l'ermita i el castell de San Miguel dels Torrecelles! 

Tornem a trobar-nos amb un dels pobles més bonics d'Espanya a Culla, on carrers empedrats plens d'història et portaran a racons on els cavallers templers van deixar la seua petjada. Acosta't a conéixer les seues llegendes!

Cinctorres és terra de dinosaures, perfecta per a una escapada en família i un destí excepcional per a planejar rutes històriques! Si a més t'atrau la idea de recórrer senderes per paisatges d'increïble bellesa, has d'acostar-te al paratge natural de Rambla de Celumbres, per a delectar-te amb les vistes al magnífic canó. 

A Cervera del Maestre, conegut com “el balcó del Maestrat”, descobriràs no sols un dels pobles més bonics de Castelló, sinó també el vertader encant dels pobles de muntanya, visitant una localitat que s'assentisca sobre la falda del seu castell-fortalesa del segle XII. Finalment, t'acompanyem en este viatge virtual a Jérica, un punt perfecte per a conéixer els parcs naturals de les serres Calderona i de Espadán. A més de recórrer el seu centre històric, trobaràs bells paisatges com la Volta de la Falç i podràs provar els seus famosos, i deliciosos, pastissos jericanos. Descobreix l'interior de Castelló i tota la bellesa que amaga!