Llucena/Lucena del Cid
Llucena/Lucena del Cid
lucena del cid
Llucena/Lucena del Cid
Llucena/Lucena del Cid

Blogs en video


La Comunitat Valenciana compta amb territoris tant diferents com encantadors. Llocs en els quals una escapada pot convertir-se en el millor record. Pobles que aconsegueixen detindre el temps per a gaudir de cada instant. Perquè no hi ha res comparable a viatjar, experimentar noves aventures i viure grans experiències. Et donem la benvinguda a un d'eixos llocs. Ens acompanyes?

La comarca de l’Alcalatén ens condueix fins a Llucena, un encantador municipi de la província de Castelló. Situat a 568 metres d'altura, als peus del massís del Penyagolosa, Llucena també és conegut com la “Perla de la Muntanya”.

Què fer a Llucena

Llucena compta amb més de 130 quilòmetres quadrats de naturalesa en plena muntanya i es troba a només 33 quilòmetres de la costa, per la qual cosa es converteix, així, en un dels termes municipals amb més desnivell d'Europa. Aquestes característiques geogràfiques, el seu clima suau a l'hivern i fresc a l'estiu i la seua preada fauna autòctona fan d'ell un lloc idoni per als amants de les aventures i de la naturalesa.

Banyat per les aigües del riu Llucena, aquest municipi ens proposa gaudir de grans experiències com escalada, via ferrata, rutes a cavall, senderisme, ciclisme, BTT, espeleologia, etc. Una infinitat d'activitats amb les quals descobriràs aquest tresor del Mediterrani.

Vos proposem que vos endinseu en la Ruta dels Molins d’Aigua, un agradable recorregut que vos conduirà per històrics molins d'aigua, extraordinaris gorgs naturals per a refrescar-vos i nombroses fonts naturals en les quals parar i contemplar la bellesa del paisatge. 

Després d'explorar la seua naturalesa, vos convidem a descobrir el seu barri antic. Hi trobareu el seu palau ducal, "El Castell", ara convertit en un museu etnològic; “l’Oró”, una antiga torre guaita d'origen musulmà o la seua ermita de sant Antoni Abat.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme