Matet

Matet

Main image
El encanto de Matet reside en la sencillez de sus paisajes y de su zona urbana. Un clima característico de los municipios de interior y la abundancia de manantiales de los que brota un fresca agua son sus mejores ofrecimientos para el visitante. Junto al rico aceite de elaboración propia que es, sin duda, el principal referente del municipio
Com arribar:
El acceso a la localidad se realiza a travs de la carretera CS-V-3204, que lleva a Gaibiel y a Algimia de Almonacid y a la que se puede acceder desde la N-232.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Inspira't

image
Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Notícies

Publicacions