Galeria Multimèdia

Descobreix la Platja Belcaire a Moncofa, un oasi de tranquil·litat amb el seu propi atol·ló marí ideal per a la pesca, convidant-te a experimentar l'autèntica serenitat de la Costa de la Flor del Taronger.

La Platja Belcaire a Moncofa, un autèntic refugi costaner, s'estén des de l'extrem d'una altra de les platges del municipi fins a arribar a la pintoresca del riu Belcaire. Al llarg de la seua curta extensió, que abasta uns 500 metres, revela un encant singular. Ací, a la seua zona més irregular, es forma un xicotet atol·ló que se submergeix en les aigües de la mar, afegint un toc de singularitat al paisatge. Aquesta platja a Moncofa és particularment destacada per ser un paradís per als amants de la pesca amb llançadora. La conformació del seu terreny marí i la presència del xicotet atol·ló brinden un entorn propici per a aquesta activitat. Els pescadors hi poden trobar un lloc ideal per a llançar les seues canyes i esperar pacientment que arribe la seua recompensa de la mar.

El seu ambient relaxat i afable fa de la Platja Belcaire un lloc especial per a aquells que busquen un racó tranquil en el qual relaxar-se. El suau onatge i les aigües poc profundes la converteixen en un espai segur i agradable per a tota la família. A més, la seua proximitat a la desembocadura del riu Belcaire agrega un element natural únic, fusionant el món marí amb el flux d'aigua dolça que arriba des de l'interior. Encara que la seua extensió siga breu, la Platja Belcaire a Moncofa no deixa de sorprendre amb les seues característiques distintives. Des del seu xicotet atol·ló fins a practicar la pesca, aquest racó costaner ofereix experiències úniques per als qui la visiten. Si estàs pensant a passar una estona agradable, anota aquesta platja en l'agenda ja que, a més, compta amb multitud de serveis. Un capbussó?

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001
# SERVEIS
Playa Virgen Playa Abierta Vela Servicios WC Grava Parking Juegos Deportivos