Galeria Multimèdia

Acosta't a Moncofa i descobreix una platja concorreguda, plena de serveis i llesta perquè gaudisques d'un dia de sol. Benvinguts al Grau!

La platja El Grau de Moncofa té una extensió de 1.200 metres i una amplària de 15 metres aproximadament. És una platja urbana composta de grava i, junt amb la platja Masbó, és la més concorreguda del municipi. Està situada molt prop d'un nucli de població i rep una gran quantitat de visitants que s'ho passen en gran en aquesta cuidada platja de la província de Castelló.

Aquesta platja gaudeix d'uns alts estàndards de qualitat que li han reportat certificats com la Q de Qualitat Turística, a més de la Bandera Blava. El seu onatge és moderat i és perfecta per al bany; quan les temperatures pugen, no hi ha res millor que refrescar-se en les aigües del Grau de Moncofa.

Compta amb tots els serveis necessaris per a garantir la seguretat dels qui la visiten. Té un equip de salvament, lavabos, dutxes, papereres i una zona infantil perquè els xiquets s'ho passen en gran.

L'accés a la platja és molt senzill. Pots arribar-hi amb cotxe per la carretera N-340, hi trobaràs una zona d'aparcament. La platja també ofereix un accés per a minusvàlids i hi ha una parada de bus pròxima.

Com a curiositat, aquesta platja va ser la primera de Moncofa a ser urbanitzada i antigament va estar habitada per famílies de pescadors i estiuejants de la regió. Hui s'ha convertit en una platja de referència a la Costa de la Flor del Taronger que no pots deixar de visitar, t'esperem allí!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Q ICTE Calidad ISO 14001 ISO 9001
# SERVEIS
Restaurante FFCC Vigilancia Marítima Grava Parking Tourist Info Parada Taxi Bar Vela Juegos Deportivos Cruz Roja Acceso Persona Movilidad Reducida Bandera Azul Parada Autobús Windsurf Playa Abierta Pasarelas Estado del Mar Servicios WC Playa Urbana Lavapies Mostra'n més Amaga