Multimèdia Gallery 

El Centre BTT Alt Millars, ubicat a la vila termal de Montanejos , té el seu punt d'acollida en el complex Campuebla Apartamentos & Spa. Un espai que compta amb una situació privilegiada per a disfrutar dels principals atractius del municipi, entre els quals destaquen les piscines naturals del riu Millars o el Brollador Termal Fuente de los Baños

La comarca de l'Alt Millars és molt més que la conca d'un riu. És un territori de poderosa personalitat. Des del límit del pla litoral s'alça fins a l'alta muntanya mediterrània en una rica successió de paisatges. La vegetació mostra la diversitat de condicions climàtiques i ecològiques, xicotets boscos de ribera i abundants pinedes de pi blanc, pi roig i surera.

L'entorn és incomparable, ja que es tracta d'un territori muntanyós amb gran riquesa paisatgística als voltants del Parc Natural de la Serra d'Espadà. El riu Millars, en arribar a Montanejos, s'eixampla en una xicoteta foia on podem trobar dos colossals canyons: l'estret de Chillapájaros i el barranc de la Maimona. La comarca de l'Alt Millars és molt més que la conca d'un riu. És un territori de poderosa personalitat. Des del límit del pla litoral s'alça fins a l'alta muntanya mediterrània en una rica successió de paisatges. La vegetació mostra la diversitat de condicions climàtiques i ecològiques, xicotets boscos de ribera i abundants pinedes de pi blanc, pi roig i surera.

Destaca la presència de la senda de gran recorregut GR-36, que travessa la serra d'Espadà fins a Villavieja, i el Camí del Cid, amb les rutes de la Conquesta de València (etapes 46 i 47) i dels Anells del Maestrat.

Huit rutes formen l'oferta del Centre BTT, les quals completen un recorregut de 266 km. Les rutes, interconnectades entre si per tal que l'usuari puga realitzar la més adequada a les seues preferències, passen per les poblacions de Montán, Cirat, Arañuel, San Vicente de Piedrahita i Puebla de Arenoso. Rutes que inviten a descobrir els valors paisatgístics i culturals al ritme pausat que permet la bicicleta de muntanya.

Des del punt d'acollida i del lloc d'informació de la Puebla de Arenoso, podem recórrer amb bicicleta la variada orografia muntanyosa de la comarca, on el riu Millars marca el paisatge: fonts, barrancs, basses naturals, etc. Els seus paratges i les parets de les seues muntanyes són un atractiu per la pràctica de l'esport d'aventura: espeleologia, escalada, senderisme, salt de pont, descens de barrancs i caiac.
Més informació
Una altra informació

Punt d'acollida del Centre BTT Alt Millars

Centre BTT Alt Millars
Campuebla Apartamentos & Spa
Avinguda Fuente de Baños, 14
12448 Montanejos (Castelló)
Telèfon: +34 629 673 522 / +34 964 131 074
Correu electrònic: info@campuebla.es
Web: www.campuebla.es
Facebook: www.facebook.com/centrobttaltomijares

Servicis del punt d'acollida:

* Lloguer de bicicletes
* Punts de rentat de bicicletes
* Vestuaris i dutxes
* Allotjament
Telèfons d'interés:

Tourist Info Montanejos: +34 964 131 153

Accessos:

Des de Castelló de la Plana s'accedix a esta localitat a través de la carretera CV-20, i des de València o Saragossa per l'autovia A-23, també anomenada Autovia Mudèjar, prenent la desviació de Jérica.

#RUTES
RUTES
Nom Punt de partida Dificultat Distància Temps Desnivell Track
Canturro-Canalica Pto. acogida Montanejos Molt fàcil 12.5 km 1h 25' 305 m Veure a Wikiloc
Cirat-Montán Pto. acogida Montanejos Molt difícil 49.5/63.5 km 5h 45'/7h 25' 1570/2165 m Veure a Wikiloc
La Rosada Pto. acogida Montanejos Molt difícil 34.5/38 km 4h/4h 25' 935/1000 m Veure a Wikiloc
Marcha BTT Montanejos Pto. acogida Montanejos Fàcil 33 km 3h 50' 845 m Veure a Wikiloc
Paseo Río Mijares Pto. acogida Montanejos Molt fàcil 8.2 km 50' 25 m Veure a Wikiloc
Puebla de Arenoso Pto. acogida Montanejos Fàcil 27.5 km 3h 15' 600 m Veure a Wikiloc
Salto de la Novia Pto. acogida Montanejos Difícil 37.5 km 4h 25' 960 m Veure a Wikiloc
San Vicente de Piedrahita Pto. acogida Montanejos Difícil 45 km 5h 10' 1000 m Veure a Wikiloc