Centres BTT a la Comunitat Valenciana

Què és un Centre BTT? És un espai de lliure accés per als ciclistes de muntanya que compta amb una xarxa de rutes senyalitzades i una sèrie de serveis de suport als amants del turisme sobre dos rodes. Siga com siga el teu nivell, et sorprendran les zones més espectaculars de la Comunitat Valenciana per les quals podràs circular amb total seguretat i tranquil·litat.
Tens a la teua disposició 10 Centres BTT que ofereixen 138 rutes perfectament traçades i senyalitzades en 4.372 quilòmetres abalisats: Centre BTT Els Ports; Centre BTT Alto Mijares; Centre BTT Los Serranos; Centre BTT El Valle; Centre BTT Massís del Caroig; Centre BTT Costa Azahar; Centre BTT Alto Palancia; Centre BTT La Ribera; Centre BTT Vall de Pop i el Centre BTT El Comtat. Ofereixen diferents trajectes amb diversos nivells. Les rutes estan codificades per colors segons la seua dificultat i la majoria dels itineraris són circulars amb inici i final en el punt d'acolliment del centre BTT. També podràs connectar-les per a fer itineraris més llargs. Recórrer la Comunitat Valenciana amb bicicleta és una de les formes més boniques de descobrir els seus paisatges i conéixer el seu patrimoni històric i natural. A què estàs esperant? Queden moltes sensacions per viure.

Inspira't

image
El municipi de Cabanes, situat a la Comarca de la Plana Alta de Castelló, és un dels termes municipals més peculiars de la província.
image
Si prefereixes gaudir de la naturalesa en bici, a l'entorn d'Altea encertes segur. Aquesta localitat de la costa alacantina és una les millors apostes per a atraure els amants de les rutes BTT: vegetació mediterrània i quilòmetres de sendes senyalitzades que es combinen amb fascinants vestigis de cultura i història.

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge