Blogs en video

Els ciclistes de muntanya, amants de senderes i grans paisatges, tenen en els Centres BTT grans aliats amb els quals garantir rutes sense problemes. Descobreix aquests espais pensats per a cicloturistes!


Els Centres BTT de la Comunitat Valenciana són aliats estratègics dels amants del cicloturisme en senderes i camins en la naturalesa. Aquests centres BTT són una eina molt senzilla però molt completa. Es tracta d'espais als quals accedir de manera lliure, en els quals els ciclistes de muntanya trobaran informació molt valuosa.

La cartografia que ofereixen recull més de 100 quilòmetres de sendes i camins per a tots els públics, amb una pràctica llegenda amb la qual identificar obstacles i tot tipus d'informació útil.

A més compten amb servei de lloguer de bicicletes i altres tan útils com són punts de primers auxilis, farmacioles, vestuaris i dutxes o serveis de reparació. T'ajudaran a localitzar altres punts informatius i et resumiran tots aquells punts d'interés turístics que trobar i gaudir a la zona. Vols saber on es troben? Et contem, província a província, on localitzar els Centres BTT.

Centres BTT Castelló

A Castelló comptem amb els Centres BTT de Els Ports a Morella, de Costa Flor del Taronger a Torreblanca, Alt Palància a Navajas, on gaudir de la bonica cascada del Salto de la Novia i de l’Alt Millars a Montanejos, un lloc on gaudir de grans paratges naturals i sendes per a bicicletes i caminants.

Centres BTT València

A la província de València comptem amb quatre centres BTT, distribuïts en llocs amb paisatges realment interessants. Són els dels Serrans en Aras de los Olmos, on detindre't a gaudir d'un interessant ecomuseu, El Valle a la volcànica Cofrentes, La Ribera a Alzira, on a més podràs combinar el cicloturisme amb l’escalada i del Massís del Caroig a Moixent, on pots acostar-te a gaudir del paratge natural del Bosquet

Centres BTT Alacant

Finalment, a la província d'Alacant són dos els centres BTT preparats per a rebre i guiar els cicloturistes de muntanya, parlem del Centre BTT del Comtat a l'Orxa, on gaudir d'una preciosa platja fluvial i el de Vall de Pop a Parcent, un lloc on deixar-se enamorar per la bellesa dels ametlers en flor

Deixa't guiar per tota la informació dels Centres BTT de la Comunitat Valenciana i recorre els camins dels nostres paratges naturals sense inconvenients ni obstacles. Gaudeix-los!

Publicacions

Propostes de viatge