Baixa en bici per la Via Verda i dorm com un rei en Navaixes

Main image

Galeria Multimèdia

SPAINISH
Precio: 150.0 € Incluye estancia Régimen Allotjament i desdejuni
Començarem a la vesprada explorant la localitat de Navajas, t'allotjaràs en Vila Pilar. Caminaràs per l'espectacular paratge del riu Palància i una cascada de 30 metres. El segon dia pujaràs a Barracas (1000m sobre el nivell de la mar). A continuació, realitzaràs el teu descens amb bici per l'antiga línia de ferrocarril d'Ulls Negres a través de túnels, ponts i estacions desertes. La part principal del viatge va costa avall. Gaudiràs del pícnic en una de les àrees de descans al llarg de la ruta. El recorregut amb bicicleta acaba a Navajas. Disposaràs del tercer dia per a passar-ho com desitges, per exemple, visitant la reserva natural pròxima a la Serra d¿ Espadà o a la Serra Calderona.
A l'estiu es pot fer un desviament en el segon dia (3,5 km addicionals) per a donar-se un capbussó en una piscina a mig camí. Una altra opció és estendre el lloguer de la bici per a seguir la Via Verda fins a Sagunt, on pots visitar el castell romà. En el tercer dia et podem recollir les bicis i organitzar el transport a Navajas o València (no inclòs).
# Disponibilitat
Tot l’any
# Exclusions
Ponts Setmana santa
# Serveis inclosos
Explicació de la ruta i assistència, allotjament 2 nits amb desdejuni, lloguer de bici amb casc i alforja. Mínim 2 persones.
# Altres serveis
90.0 €
Transfer des de Navaixes a València.
90.0 €
Transfer des de València a Navaixes.
40.0 €
1 dia extra de lloguer de bici per a baixar fins a Sagunt + recollida de la bicicleta.
8.0 €
Tránsfer des de València a Navaixes en tren.