Multimèdia Gallery 

El Centre BTT Alt Palància està ubicat a la localitat castellonenca de Navajas. Les seues nou rutes formen un recorregut de 385 km que discorre per un territori variat i de forts contrastos, amb grans atractius naturals que es complementen amb una gran riquesa patrimonial i cultural fruit de la intensa activitat humana que ha conegut al llarg de la història. Aquestes rutes, adaptades per a diferents nivells de dificultat, conviden el visitant al descobriment de tots aquests valors al ritme pausat que permet l'ús de la bicicleta de muntanya. Experimentar el plaer d'endinsar per dos dels entorns paisatgístics més espectaculars de la Comunitat Valenciana, com són el Parc Natural de la Serra Calderona i el Parc Natural de la Serra d'Espadà, o conèixer alguns dels municipis més sorprenents de l'interior de la província de Castelló, com Segorbe, Navajas, Begís o Jérica, fan d'aquest recorregut un autèntic espectacle per als sentits.

El Centre BTT Alt Palància ofereix un total de nou rutes perfectament senyalitzades amb un recorregut total de 385 km. i de diferent dificultat, el que permet que puguin ser realitzades per diferents tipus d'usuaris, des experts ciclistes BTT fins a un públic familiar, ja que, en aquest últim cas s'inclouen rutes de suau desnivell que discorren per la via verda que travessa part de la comarca. De les nou rutes proposades, tres d'elles s'inicien en el punt d'informació situat a Barraques, al nord de la comarca.
Més informació
Una altra informació

Punt de trobada del Centre BTT Alt Palància:Centre BTT Alt PalànciaCamping AltomiraCarretera CV-213, km.112470 Navajas (Castelló)Tel. +34 964 713 211
E-mail: reservas@campingaltomira.com
Web: www.campingaltomira.com
Horari: obert tots els dies de l'any, de 9.00 a 21.00 h. Serveis del punt d'acollida:
* Lloguer de bicicletes
* Punts de rentat de bicicletes
* Vestuaris i dutxes
* Allotjament
* Supermercat
* Cafeteria, restaurant
* Activitats de turisme actiu
Com arribar:

El punt d'informació de Barraques està situat al costat de l'estació de ferrocarril de la localitat. El Centre BTT Alt Palància gaudeix d'un fàcil accés, tant per carretera, ja que es troba situat al costat de la Mudejar (A-23) que connecta a la Comunitat Valenciana amb el nord d'Espanya com per ferrocarril (estació de Renfe en els dos punts de partida de les rutes: Navalles i Barraques).

#RUTES
RUTES
Nom Punt de partida Dificultat Distància Temps Desnivell
Entre Navajas y Jérica Pto. acogida de Navajas Fàcil 34.87 km 3h 894 m
Nacimiento del Palancia Pto. acogida de Navajas Fàcil 46.60 km 4h 30' 1.292 m
Sierra Calderona Pto. acogida de Navajas Difícil 52.02 km 5h 1.071 m
Sierra del Toro Pto. información Barracas Molt difícil 42.05 km 4h 30' 1.057 m
Sierra de Pina Pto. información Barracas Difícil 28.05 km 3h 00' 650 m
Sierra Espadan. Barranco Pto. acogida de Navajas Molt difícil 62.32 km 5h 30' 1.575 m
Sierra Espadan. Navajas-P Pto. acogida de Navajas Difícil 53.97 km 5h 1.593 m
Vía verde entre Navajas y Pto. información Barracas Molt fàcil 38.74 km (ida) 3h 839 m
Vía verde entre Navajas y Pto. acogida de Navajas Molt fàcil 26.02 km (ida) 2h 30' 302 m