Galeria Multimèdia

La Platja Les Marines de Nules és d'arena fina. Acosta't a gaudir-la en bona companyia.

Nules compta amb diverses platges en el seu litoral i una d'elles, la de menor extensió, és la Platja Les Marines. Aquest trosset de costa d'arena i bitles es troba al sud del poblat, en plena Costa de la Flor del Taronger. Té una longitud de 680 metres i una amplària de 15 metres, està situada en un entorn urbà i el seu onatge és moderat, però és totalment apta per al bany.

La Platja Les Marines compta amb instal·lacions per a practicar esport arran de mar; si només t'abelleix banyar-te, també pots gaudir de les seues aigües cristal·lines, són tot un luxe! Per la zona trobaràs diverses àrees infantils, així com un circuit biosaludable per a majors.

Si et preguntes com arribar a la Platja Les Marines, pots accedir-hi amb cotxe per la N-340, que és la carretera més pròxima i està perfectament senyalitzada. Tens accés per a persones amb discapacitat i un pàrquing de més de 100 places. Si vius a Nules pots agafar també un autobús urbà que et porta fins a la platja. El Port Esportiu més pròxim és el de Borriana, a 7 km de distància, i la platja està equipada amb lavabos, dutxes, un servei de neteja periòdic i equip de salvament.

Si visites Nules pots aprofitar l'ocasió i visitar la resta de les seues platges, a més de Les Marines.

La Platja de l'Alcúdia és la més extensa, i té una zona d'arena fina i bitles i una altra de roques i espigons. La Platja del Bovadal i la Platja Rajadell també t'estan esperant. No te les perdes!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001 Accessible
# SERVEIS
Parada Autobús Arena Fina Parking Restaurante Facil Acceso Servicios WC Pasarelas Playa Urbana Accesible Juegos Deportivos Grava Vigilancia Marítima Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Chiringuito Juegos Lúdicos Mostra'n més Amaga