Multimèdia Gallery 

La platja de l'Alcudia és una de les joies de Nules; descobreix el seu singular recorregut ple de contrastos.

La platja de l'Alcudia compta amb una extensió de 1.355 metres i una amplària mitjana de 15 metres. És la platja més extensa de Nules i un dels seus majors atractius és el contrast de 2 paisatges molt diferents que s'uneixen a la costa.

D'una banda, tenim una zona d'arena fina i cudols amb una aigua clara i transparent; d'altra banda, al nord veuràs una àrea de roques i espigons recomanada per a la pesca amb llançadora. Ambdues conviuen en harmonia i converteixen la platja de l'Alcudia en un racó atractiu i d'original paisatge.

L'onatge en aquesta platja és moderat i compta amb les comoditats suficients per a gaudir tranquil·lament de la jornada: servei de salvament, dutxes i neteja regular per a mantindre en bon estat la costa. Si et preguntes com accedir a aquesta platja de Nules, pots agafar un autobús des del municipi o anar amb cotxe i aparcar a l'aparcament pròxim que trobaràs. Aquesta platja semiurbana t'ofereix tranquil·litat i relax perquè portes la teua parella, família o amics a passar un dia de luxe.

Si et quedes amb ganes de més, sempre pots moure't i descobrir la resta de platges de Nules. La platja El Bovalar, delimitada per xicotets espigons, conté el Far de Nules, una construcció que recorda al passat mariner de la localitat. La platja Les Marines ens ofereix un circuit biosaludable per a majors, mentre que la platja del Rajadell està prop d'un càmping i de diverses zones esportives. A Nules tens molt per a triar.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001
# SERVEIS
Playa Urbana Lavapies Tourist Info Playa Abierta Juegos Deportivos Restaurante Pasarelas Parking Bar Parada Autobús Vigilancia Marítima Playa Semi Urbana Servicios WC Juegos Lúdicos Arena Fina Mostra'n més Amaga