Nules
Nules
Nules
Nules
Nules
Nules
Nules
Nules
Nules
nules
nules
nules

Blogs en video

Entre la mar i l'horta i amb les muntanyes sempre retallant-se en l'horitzó, et descobrim un municipi amb tresors històrics que t'encantarà descobrir. Prepara la teua visita!


Nules, a La Plana Baixa de Castelló, és un municipi amb un patrimoni històric sorprenent, faràs un autèntic viatge en el temps en la teua visita! Prepara't per a viatjar a èpoques romanes i medievals i a gaudir de paratges naturals plens de bellesa. Acompanya'ns en aquest recorregut per Nules!

Què fer a Nules

Si comencem el recorregut pel nucli urbà de Nules, et recomanem acostar-te al Temple i placeta dels Carmelites Descalços, d'estil neoclàssic. Pel camí a l'Ermita de Sant Joaquim, del segle XVIII, segur que trobes diversos dels retaules ceràmics amb motius religiosos que adornen els seus carrers. Si tens ocasió, acosta't al Mercat Municipal!

Després pots visitar el Museu de Medallística Enrique Giner, un museu de medallística situat a l'antiga Ermita de Sant Miquel o “El Fort”, un bonic temple de planta heptagonal. A més, aquest municipi compta amb nombrosos búnquers, trinxeres, fortificacions i fins i tot un centre de comandament, tots ells Patrimoni de la Guerra Civil Espanyola.

I encara queda molt a veure a Nules! Als voltants del municipi pots fer una excursió al magnífic Conjunt Fortificat de Mascarell, un nucli poblacional completament emmurallat que et farà sentir en l'Edat mitjana. Per descomptat, no has de deixar de donar-li una ullada a la Vila Romana de Benicató, un jaciment arqueològic que va estar habitat entre els segles I i IV a. C.

El Jardí Botànic de Nules és un bon lloc pel qual passejar, igual que el Paratge Natural Municipal "L'Estany". Sense oblidar, per descomptat, les increïbles platges de Nules! La del Bovalar, la de Les Marines, El Rajadell o L'Alcudia t'estan esperant perquè et retrobes amb el Mediterrani. No deixes de visitar Nules!

Troba

Nom
Tipus
Campings
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Propostes de viatge