Nules

Nules

Main image
Una localitat costanera al sud de la província de Castelló, situada en la comarca de la Plana Baixa. La seua àmplia oferta cultural i el seu gran patrimoni hisṭric-artístic, destaquen Nules com un de les principals destinacions turístiques. Les seues platges poc massificades permeten realitzar tot tipus d'activitats. Per als quals necessiten tranquil·litat, Nules és la vostra destinació.

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Campings
Espais naturals
Experiències
Festes
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
A la localitat de Nules, municipi situat a l'àrea costanera de la província de Castelló, a Espanya, hi ha una ruta perfecta per a gaudir del cicloturisme en companyia dels xiquets.
image
Aquest poble és l'únic de la Comunitat Valenciana que està completament emmurallat i que no ha crescut extramurs. A més, no és especialment rellevant només a la Comunitat Valenciana, sinó a tot Espanya: Mascarell i Ureña (Valladolid) són les dues úniques poblacions que tenen un recinte urbà envoltat totalment de muralles.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies