Galeria Multimèdia

Descobreix el cor de la ciutat medieval d'Onda, el seu mercat municipal. I no te'n vages sense provar els deliciosos productes de la comarca d'excel·lent qualitat!

El Mercat Municipal d'Onda a Castelló presumeix de ser un lloc on los productos tienen la máxima calidad y la atención es realmente amable. Se centran en ofrecer las mejores materias primas provenientes sobre todo de la comarca de La Plana Baixa, poniendo énfasis en la proximidad y cercanía y también en la variedad.

Además de las tradicionales tiendas de salazones, frutos secos, frutas y verduras, pescaderías, charcuterías y un largo etc., este espacio es utilizado para la realización de un buen número de actividades como talleres y también la celebración de eventos más lúdicos como chocolatadas, carnavales, etc. Eso nos dará una idea del ambiente genial que se respira en el recinto.


els productes tenen la màxima qualitat i l'atenció és realment amable. Se centren en oferir les millors matèries primeres provinents sobretot de la comarca de la Plana Baixa, posant èmfasi en la proximitat i també en la varietat.

A més de les tradicionals botigues de salaons, fruita seca, fruites i verdures, pescateries, xarcuteries i un llarg etc., aquest espai és utilitzat per a la realització d'un bon nombre d'activitats com tallers i també la celebració d'esdeveniments més lúdics com xocolatades, carnestoltes, etc. Això ens donarà una idea de l'ambient genial que es respira al recinte.


El Mercat Municipal d'Onda pot ser un punt d'interés dins d'un recorregut per la localitat que incloga, inevitablement, el seu Castell de les 300 Torres, la Cova de l'Algepsar i el Museu d'Història Local. Després, un passeig pel centre històric et farà meravellar-te de la ciutat medieval que encara és Onda i de tots els vestigis que han quedat d'eixe període.

Els voltants també tenen enclavaments plens d'història que no has de perdre't, com el Pont Medieval de Sonella, el Molí de la Reixa o el Convent dels Pares Carmelites. I pots començar el teu dia comprant deliciosos aliments al mercat que et donen forces durant tot aquest tour turístic per Onda! Pregunta pels ingredients de la seua olla tradicional o, si s'acosta la Setmana Santa, potser tingues sort i pugues provar les seues delicioses mones. No deixes de visitar-lo!

# TIPUS
Mercats