Galeria Multimèdia

Busques una platja per a passar un dia de somni? Orpesa té el que necessites. Acosta't a Les Amplàries.

La platja Les Amplàries és la platja més extensa d'Orpesa, municipi de la província de Castelló. Es troba al nord de la localitat, i compta amb una longitud de 2,4 quilòmetres i una amplària de 40 metres.

Aquesta platja urbana està composta d'arena fina i en la major part de la seua extensió està vorejada per zones enjardinades que confereixen una atmosfera molt especial al conjunt. També trobaràs a prop edificis d'apartaments, hotels i el balneari de la urbanització Marina d'Or.

Si eres un aficionat a anar de càmping, aquesta és la teua platja! Prop de Les Amplàries tens la major concentració de càmpings d'Orpesa. És també una platja distingida amb el segell SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació), que ens garanteix els seus alts estàndards de qualitat. No has de preocupar-te per res quan et submergeixes en les seues aigües, només has de gaudir!

Aprofita els seus serveis. Hi ha una zona de jocs esportius, passarel·les d'accés, rentapeus, socorrisme i vigilància marítima, lloguer d'hamaques i un quiosquet en el qual prendre una cosa fresca. El passeig marítim que acompanya la platja és perfecte per a recórrer-lo mentre admires el paisatge. Què més necessites? La Platja Les Amplàries et rebrà amb gust, només has de donar-li una oportunitat. Allí ens veiem.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava
# SERVEIS
Playa Abierta Cruz Roja Estado del Mar Bandera Azul Camping Lavapies Restaurante Pasarelas
#CARACTERÍSTIQUES