Santuari de la Verge de l'Ermitana

Main image

Multimèdia Gallery 

Coneix tota la història i secrets que hi ha darrere dels murs del Santuari de la Verge de l'Ermitana de Peníscola.

Peníscola és, sens dubte, una destinació que atrapa. Ja siga per les seues històries i llegendes o per tota la cultura i la tradició que es respira en l'ambient. Fer un passeig pel seu barri antic és com un viatge en el temps en el qual podràs gaudir de bells monuments i d'edificis que amaguen molts secrets darrere de les seues parets.

El Santuari de la Verge de l'Ermitana és un temple molt important per a la gent del municipi i, per això, val la pena que el descobrisques. Aquesta església va ser construïda entorn d'una antiga capella just al costat de la fortalesa, la qual va servir per a donar-li un toc religiós al castell.

En la seua façana s'observa l'escut del rei Felip V, qui va voler deixar aquesta petjada durant la construcció del temple. Aquest santuari és la llar de la patrona de Peníscola.

La devoció per la Mare de Déu de l’Ermitana és molt antiga, tant que les seues festes patronals han sigut declarades d'Interés Turístic Nacional. Cada any, centenars de persones celebren aquesta gran festivitat i acudeixen a aquest temple a venerar la seua imatge.

Més informació

Horari

Només celebracions puntuals i festives.
Festa local Mare de Déu de l'Ermitana: 9 de setembre.