Blogs en video

Existeix un municipi on el paisatge i el patrimoni històric se sumen a un bon nombre de rutes per a gaudir amb calma. Prepara la motxilla i disposa’t a recórrer-les!


A Puebla de Arenoso, una localitat de la comarca de l’Alt Millars a l’interior de Castelló,els paisatges conviden a calçar-se les botes i començar a caminar, a la recerca de paisatges i restes històriques. Comença a planejar la teua escapada de turisme rural i natural!

Puebla de Arenoso: Què veure

Et proposem començar la teua visita amb una bonica ruta urbana, pel seu barri antic de traçat medieval, on gaudir de l'encant rural d'aquesta població. En aquest passeig et trobaràs amb la Parròquia renaixentista de Nostra Senyora dels Àngels, al costat de la qual podràs gaudir de la seua plaça, amb una forma triangular que la fa única, de l'ajuntament del segle XVI i de l'abadia.

A més, pots fer una ruta d'ermita en ermita, descobrint les de Sant Tomàs, Sant Cristòfol, Els Àngels, Loreto i Santa Bàrbara. I una destinació senderista que no pots deixar de visitar és el seu castell, situat al costat de l'embassament d'Arenoso i declarat Bé d'Interés Cultural. Es tracta d'un castell roquer d'origen àrab del qual encara es conserven llenços de muralla i torrasses, tot i que  la seua història es remunta al segle XII.

La Puebla de Arenoso és una gran destinació per a cicloturistes, i al Centre BTT Alto Mijares trobaràs un bon nombre de camins per a pedalar i consells per a la teua major comoditat. I també és un paradís per a senderistes! Pots visitar a peu els seus llogarets de Los Calpes, La Monzona i Los Cantos, trobant pel camí masies, caserius i un bonic paisatge agrícola, o acostar-te al paratge natural del Pozo de las Palomas. A més, les rutes del Cantar del Mio Cid inclouen aquesta localitat castellonenca.

A La Puebla de Arenoso, a més, celebren festes que no pots perdre't, com les patronals en honor a Sant Mateu al setembre o les d'agost que també són molt especials al llogaret de Los Calpes. Acosta't a descobrir aquest preciós municipi!

A Puebla de Arenoso, una localitat de la comarca de l’

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions