en directo
Torreblanca
20ºC Hui
Nubes altas Max. 23º Min. 20º
4, 13/06/2024
5
Despejado Max. 27º Min. 16º
6
Despejado Max. 25º Min. 19º

Què veus?

A través d'aquesta webcam, situada al carrer de Sant Joan, podem observar l'agradable platja de Torrenostra, una de les més representatives de Torreblanda. La platja del Nord i la del Sud completen i comprenen aquesta meravellosa zona costanera. A plena Costa dels Tarongers, aquest municipi és destinació de molts viatgers que busquen un clima bondadós i platges on poder gaudir d'un fons marí sorprenent i multitud de serveis sense preocupacions.


Què pots fer prop de Torreblanca?

El paisatge de Torreblanca atresora la bellesa d'una zona de costa, al costat d'importants relleus de muntanyes, serres i un tram de costa verge. Al seu entorn natural destaca també la placidesa de les seues obertes platges.

Per la seua part, el barri antic de Torreblanca concentra els vestigis que ha deixat la història i la cultura en aquest territori al llarg dels anys.

Si eres un apassionat del món del ciclisme, et proposem que visites el centre BTT Costa de Azahar, on podràs realitzar turisme actiu a través de deu rutes, de diferent dificultat, amb un recorregut total de 212 km.

Una altra de les parades obligatòries si visites Torreblanca és el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, situat a molt poca distància d'aquesta webcam. Es tracta d'un aiguamoll de gran valor ecològic on perdre's i descobrir la riquesa paisatgística de la Comunitat Valenciana.

20ºC Hui
Nubes altas Max. 23º Min. 20º
4, 13/06/2024
5
Despejado Max. 27º Min. 16º
6
Despejado Max. 25º Min. 19º

Mapa