Torreblanca
Torreblanca
Torreblanca
Torreblanca
Torreblanca
Torreblanca
Torreblanca
torreblanca
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

A Torreblanca pots trobar des de les platges urbanes ideals per a donar-te un bon bany en família fins a les cales més verges on gaudir de la naturalesa més salvatge. Un escenari de conte si, a més, li sumes les importants muntanyes i serres que fan d'aquesta destinació tota una joia de la Costa Azahar

Què veure en Torreblanca

Torreblanca conquista els seus visitants per la seua cultura, les seues tradicions i el seu entorn. Tot això ho veiem reflectit en la quantitat d’art urbà que ompli els seus racons. Es tracta d'un poble totalment convertit en un museu a l'aire lliure! Si passeges pels seus carrers, trobaràs diferents murals, cadascun dels quals et conta una història diferent. Sens dubte, aquesta manera de gaudir de l'art i la cultura ha convertit Torreblanca en una destinació plena de color. 

Si seguim pel nucli urbà, podem trobar un dels edificis més importants per als seus habitants. Es tracta del Calvari i Primitiva Església, una capella senzilla situada en la fortalesa de Sant Francesc, del segle XV i perfectament conservada. També és un monument imprescindible la seua Ermita fortificada de Sant Francesc, on podràs descobrir l'escut originari del municipi en el seu interior. 

Perdent-nos en el seu entorn, ens trobarem amb platges plenes d'encant. Una d'elles és la Platja del Nord, cinc quilòmetres d'arena fina i aigües cristal·lines que li han donat diverses certificacions, com la Bandera Blava, la Q de Qualitat Turística, la Bandera de Qualitur i la Bandera Verda d’Aenor. El millor d'ella és el paisatge que pots contemplar mentre gaudeixes d'una agradable brisa marina, ja que el Castell del Papa Lluna marca l'horitzó i li dona un especial atractiu. 

La Platja Torrenostra, per la seua part, és un lloc ideal per a gaudir amb els més xicotets de la casa. A més, marca el límit nord del Parc Natural de El Prat de Cabanes-Torreblanca, un dels hàbitats humits menys alterats de la Comunitat Valenciana​​​​​​​. En ell, podràs trobar un lloc de gran valor ecològic, tant per la seua flora com per les espècies endèmiques, com la gambeta, el fartet o el samaruc.

Torreblanca sorprén en tots els sentits. Descobreix aquest racó de la Comunitat Valenciana i gaudeix de la naturalesa que l’envolta. ​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Centres BTT
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.

Propostes de viatge

Publicacions