Torreblanca

Torreblanca

Main image
WEBCAMS
El paisaje de Torreblanca aporta lo mejor que puede ofrecer una zona de costa, junto a importantes relieves de montes y sierras y un tramo de costa virgen. En el entorno natural destaca también la placidez de sus abiertas playas, algo alejadas del casco urbano, donde se concentran los vestigios que ha dejado la historia y la amabilidad de sus gentes. En plena Costa Azahar, el municipio es destino de muchos turistas que buscan un clima bondadoso y un mar cristalino, alego alejados del bullicio.
Com arribar:
Por la carretera Nacional 340 o bien por la Autopista A-7 a travs de la salida 44 que llega a la localidad

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Empreses gestores
Centres BTT
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
Sabies que hi ha dos municipis a Castelló on l'art es desprén dels murs?
image
Any rere any la Costa dels Tarongers obté més de 20 banderes blaves concedides per la Fundació Europea d'Educació Ambiental, la qual cosa demostra la qualitat de les seues aigües i serveis. Des d'Almenara fins a Vinaròs, tots els pobles costaners de la província de Castelló cuiden i milloren les seues platges, i ofereixen als visitants la seguretat que gaudiran d’unes aigües netes, amb varietat i qualitat de serveis per a poder passar un bon dia de platja.

Publicacions