Et proposem admirar un temple d'una bellesa molt particular en una destinació molt interessant, Traiguera. Prepara la teua excursió!

La Iglesia Parroquial de la Asunción de María, Església Parroquial de l'Assumpció de Maria a Traiguera, és un temple inacabat, la qual cosa li confereix un especial encant. Originalment era un temple gòtic sobre el qual es va edificar l'actual temple renaixentista.

Amb tres naus, l'Església Parroquial de l'Assumpció de Maria a Traiguera compta amb una porta renaixentista lateral molt bella, i t'agradarà descobrir els seus estucs interiors. En aquest temple, que es va construir entre els segles XVI i XVII, es guarden interessants peces d'orfebreria i escultures de fusta i retaules, a més d'alguns capitells gòtics. Fins i tot és el lloc on es conserven interessants troballes pertanyents a les èpoques ibera i romana.

El campanar de l'Església Parroquial de l'Assumpció de Maria té els seus orígens en 1393, ja que formava part del temple gòtic inicial. Es tracta d'una torre de planta octogonal amb una rematada que va ser destrossada per un raig a principis del segle XX i es va reconstruir en 2007. A més de visitar l'Església Parroquial de l'Assumpció de Maria a Traiguera, et proposem acostar-te al Reial Santuari de la Verge de la Font de la Salut en una ruta de senderisme senderisme genial, sense deixar de fer un passeig pel centre urbà! T'animes a visitar aquesta destinació?