Vila-real: Descobreix Què Veure

Vila-real

Main image

La Comunitat Valenciana alberga autèntics tresors culturals, històrics i paisatgístics. Els seus pobles i ciutats són un reflex d'anys i anys de tradicions, costums i arrels molt ben cuidades i valorades per la seua gent. El resultat? Una terra immillorable per a viure, una destinació extraordinària que visitar i un lloc al qual sempre voler tornar. I com que ens hem proposat que la conegues de nord a sud i d'est a oest, et convidem a acompanyar-nos en la nostra pròxima parada. T'avancem que no et deixarà indiferent

Vila-real és una ciutat acollidora, dinàmica i oberta al món. El seu patrimoni històric és només una mostra del seu gran valor cultural. Situada a la vora del riu Millars, aquesta ciutat ens proposa un viatge per la naturalesa i, també, una gran quantitat de llocs per visitar. 

Què fer a Vila-real

Et proposem que comences recorrent els principals carrers de Vila-real. Es tracta d'una ciutat que compta amb una comunicació molt fluida i còmoda, per la qual cosa no tindràs cap problema per a gaudir-la al màxim. Vos recomanem que vos endinseu en la famosa plaça de la Vila, d'origen medieval, que passeu per la carismàtica Torre Motxa i que vos pareu a contemplar la Basílica de Sant Pasqual Bailón. Una de les curiositats que heu de conéixer és que, a la seua torre est, es troba la campana de volteig més gran del món. Per la seua part, la torre oest compta amb el millor carrilló d'Espanya i un dels millors del món.

Després de descobrir el seu encant i, per descomptat, el sabor de la seua gastronomia, vos convidem a endinsar-vos en la seua naturalesa i enamorar-vos, encara més, de tot el que envolta aquesta meravellosa ciutat castellonenca. El Termet de la Mare de Déu de Gràcia és un paratge que constitueix un dels entorns naturals més emblemàtics de la comarca. Enclavat en el Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars, podràs recórrer-lo a través d'agradables rutes.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La segona ciutat més habitada de la província de Castelló, situada en el cor de la Plana, Vila-real posseeix una àmplia i dilatada agenda d'esdeveniments culturals i festius durant tot l'any. Ben comunicada amb la resta de la Comunitat Valenciana per les principals vies terrestres, es pot arribar a ella en ferrocarril, des de l'autopista AP-7, l'autovia A-7 i per la carretera N-340.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions