Vila-real
Vila-real
Vila-real
Vila-real
Vila-real
Vila-real
Villareal
vila real
vila real
vila real
castellón
vilareal
castellón
castellón
iglesia
castellón

Blogs en video

Descobreix la història i els paisatges d'un racó de Castelló amb un encant molt especial. Prepara la teua escapada a Vila-real!


Vila-real és una ciutat plena d’atractius: monuments, paratges naturals i tradicions s'uneixen per a crear una destinació molt interessant. T'animes a conéixer-la en persona en una escapada tant cultural como natural? Pren nota del que no pots perdre't!

Què veure a Vila-real

Hi ha molt a visitar a Vila-real! Un recorregut plagat de monuments pot començar per l'Església Arxiprestal de Sant Jaume Apòstol, del segle XVIII, un magnífic temple neoclàssic en el cor de la ciutat. Una altra parada són les Muralles de Vila-real, del segle XIII i de les quals queda part del llenç, l’anomenada “Torre Motxa”.

La Plaça Jaume I El Conquistador és una plaça porticada que és mostra viva de l'arquitectura medieval de la ciutat. Segur que ací aconsegueixes grans fotos! Continuem pel Monestir de Sant Pasqual Baylón, que compta amb la campana de volteig més gran del món, un magnífic carrilló i el sarcòfag i antiga cel·la del sant, patró de Vila-real. És tradició fer-te amb el típic talismà del “cordonet”, que no se t'oblide! El Convent del Carme també podria estar en la teua llista.

Els plans a Vila-real t'allunyaran del centre per a trobar l'Ermita de Nostra Senyora de Gràcia, construïda entre els segles XVI i XVIII i al costat del preciós paratge natural de El Termet. Aquest lloc, al costat de la Ruta Botànica Calduch, forma part del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. T'encantarà dedicar unes quantes hores a recórrer tanta bellesa natural! Podràs visitar, així mateix, el Pont de Santa Quitèria o Pont Romà sobre el riu Millars entre Almassora i Vila-real.

Si t'abelleix una exposició en la teua visita a Vila-real, no et perdes el Museu de la Ciutat Casa de Polo, amb obres pictòriques de rellevància. També t'interessarà l'espai d'art de El Convent, amb propostes artístiques innovadores i amb diferents formats.

Quant al calendari festiu, anota les Festes de Sant Pasqual de Vila-real al maig, plenes de tradicions, la Fira de Santa Caterina a la fi de novembre o la seua magnífica Setmana Santa. No et perdes aquesta ciutat genial!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions