Vila-real

Vila-real

Main image
Vila-real (Castelló) és una ciutat dinàmica, oberta i acollidora. Gaudix a la vora del riu Millars. En el municipi trobaràs naturalesa, rutes i passejos del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Este paratge constituix un dels entorns naturals més emblemàtics de la comarca, enclavat en el Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Espais naturals
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La segona ciutat més habitada de la província de Castelló, situada en el cor de la Plana, Vila-real posseeix una àmplia i dilatada agenda d'esdeveniments culturals i festius durant tot l'any. Ben comunicada amb la resta de la Comunitat Valenciana per les principals vies terrestres, es pot arribar a ella en ferrocarril, des de l'autopista AP-7, l'autovia A-7 i per la carretera N-340.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Publicacions