Multimèdia Gallery 

Sent la naturalesa en estat pur. Endinsa't en el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars i sorprén-te.

14 quilòmetres lineals conformen un paisatge en el qual la naturalesa és la gran protagonista. El Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars se situa a Vila-real, Almassora i Borriana. Es tracta d'un dels rius més importants de la província de Castelló i la seua biodiversitat sorprén a qualsevol que el visite.

La desembocadura del riu Millars va ser el primer paratge de la Comunitat Valenciana a ser declarat Paisatge Protegit en 2011. A més, conté una zona ZEPA, d'especial protecció d'aus, i un LIC, Lloc d'Interés Comunitari. El seu tram final entra dins del Catàleg de Zones Humides.

Alguns dels enclavaments més destacats d'aquest paratge natural són l'ermita de Santa Quitèria, la senda del Botànic Calduch o Les Goles, un lloc ideal per a observar les nombroses espècies d'aus que habiten en aquesta zona.

En alguns trams del riu Millars podràs donar-te un bon bany i, fins i tot, gaudir de les zones d'esplai amb tota la família. Es tracta d'un lloc on reina la naturalesa i en el qual podràs viure grans experiències. Practica birdwatching, camina a través de les seues rutes i coneix alguns llocs que aconseguiran enamorar-te. Deixaràs que t'ho conten?

Més informació
TIPUS

Protegits