Galeria Multimèdia

Vine a Vinaròs i inicia una fantàstica ruta litoral des d'aquesta plaça de bous al costat de la mar. Prepara una gran escapada!

La Plaza de Toros, Plaça de Bous de Vinaròs, està situada en una ubicació privilegiada al costat de la mar. Segur que vols acostar-te a veure-la o gaudir d'algun dels actes de la seua programació! A més de cites amb la tradicional tauromàquia, trobaràs concerts molt interessants.

Des de la Plaça de Bous de Vinaròs pots acostar-te a conéixer el port i des d'allí platges i cales en un recorregut marítim molt interessant. La Cala de la Foradada, amb la seua bellesa salvatge, serà una de les parades obligatòries, t'encantarà!

Per descomptat, en la teua escapada a Vinaròs, a més d'acostar-te a veure la seua plaça de bous, tindràs l'oportunitat de conéixer un municipi molt interessant. Per exemple, als voltants de Vinaròs trobaràs boscos mediterranis que conviden a passejar, no et pots perdre els seus fantàstics paratges naturals i sendes! A peu o amb bicicleta, segur que gaudeixes enormement de tot el que aquest municipi té per a oferir, especialment la seua gastronomia, amb els deliciosos llagostins com a producte estrela.

Comença la teua ruta urbana i natural per la Plaça de Bous de Vinaròs i acaba enamorant-te d'un municipi ple de sabor i encant!