Galeria Multimèdia

Vinaròs compta amb diverses platges i una d'elles és Fora del Forat, un paradisíac racó d'arena gruixuda i daurada. T'hi acostes a conéixer-la?

Vinaròs és una de les localitats més septentrionals de la Comunitat Valenciana, molt prop de la província de Tarragona. Compta amb diverses platges en el seu terme municipal: la Platja del Fortí, la Platja del Clot, la de la Boca del Riu o la de les Deveses. La Platja de Fora del Forat n'és una, de caràcter urbà i molt concorreguda per les seues fantàstiques condicions.

S'accedeix a Fora del Forat des del nucli urbà de Vinaròs per un passeig del mateix nom de la platja. Està envoltada de palmeres que li donen un toc especial al paisatge i l'entorn. En el seu extrem sud limita amb la Platja del Fortí, ambdues estan connectades.

L'arena és gruixuda i daurada, i Fora del Forat compta amb una bandera blava que certifica la seua qualitat. Té tot tipus de comoditats i serveis per a gaudir sense preocupacions. Hi trobaràs accessos per a persones amb mobilitat reduïda, servei de Creu Roja, banys i rentapeus.

Hi ha zones de jocs esportius, un pàrquing per a estacionar el teu vehicle i un punt d'informació turística per si vols saber més de Vinaròs. I per si això no fora prou, a qui no li abelleix gaudir d'un bon dinar després d'un matí al sol? L'oferta de restauració prop de Fora del Forat t'acosta la cuina típica de la zona, en la qual el peix i l'arròs estan molt presents.

T'animem a visitar Vinaròs i portar-te la tovallola i l'ombrel·la a la Platja de Fora del Forat. Amb els seus 300 metres de longitud i 30 d'amplitud mitjana, tens espai de sobres per a passar-ho genial i en molt bona companyia.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava ISO 14001
# SERVEIS
Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Restaurante Pasarelas Estado del Mar Bandera Azul Playa Abierta Tourist Info Cruz Roja Arena Gruesa Accesible Playa Urbana Lavapies Servicios WC Juegos Deportivos Mostra'n més Amaga