Azorín i Monòver: descobreix esta destinació a través de les seues paraules

Art i cultura
És moment de descobrir Monòver a través de les lletres, de la cultura i de les paraules. Descobreix la ruta d'Azorín i gaudeix d'esta destinació d'una forma completament diferent.

Monòver és un bonic poble de l'interior d'Alacant, molt prop d'Elda. Esta destinació és ideal per a vagarejar i descobrir part de la història i de la cultura d'este racó de la Comunitat Valenciana. 

Hi ha moltes maneres de conéixer Monòver i una d'elles és a través de les lletres i de les paraules d'un gran escriptor espanyol amb la ruta d'Azorín. De la mà del seu fill il·lustre podràs conéixer algun dels llocs més emblemàtics i significatius en la vida d'Azorín. El recorregut comença en el Casino, contínua en la plaça de la Sala, l'ermita de Santa Bàrbara i finalitza a la Casa-Museu Azorín. Un recorregut ple d'història, d'anècdotes i curiositats que ompliran la teua escapada de records inoblidables. 

En esta Casa-Museu va viure part de la seua vida este prestigiós escriptor, ací s'alberga gran part de la seua història, de les seues paraules i de la seua vida. Este edifici va ser restaurat pels seus germans, Amparo i Amancio, per a mantindre sempre visc el seu esperit. En esta casa podràs trobar documentació sobre l'escriptor i l'època en la qual va viure. Tot el llegat d'Azorín a Monòver està en esta casa i ara tu podràs descobrir part d'esta història a través d'una escapada cultural i literària.

A més, este edifici està dividit en 3 plantes on podràs, fins i tot, visitar la biblioteca de l'escriptor. Està formada per més de 14.000 volums! Reviu la història d'Azorín, emociona't amb les seues paraules i descobreix llocs amb tant encant com Monòver.