El llac d'Anna: naturalesa, llegendes i història

Naturalesa i sostenibilitat
El silenci, a Anna, es trenca pel murmuri de l'aigua que travessa tot el seu nucli urbà. Un so que transmet pau i tranquil·litat, però que també amaga molts secrets i llegendes sobre este llac.

En la zona baixa de la Canal de Navarrés podem trobar la naturalesa en el seu estat més pur. Un lloc on perdre's per a poder gaudir d'un entorn privilegiat. En esta zona batega el xicotet poble d'Anna, on l'aigua és la principal protagonista.

A Anna trobem una espectacular llacuna que, a més, està envoltada de llegendes. El Llac d'Anna se situa a tan sols uns quilòmetres de distància del nucli urbà. Es tracta d'una albufera amb una extensió de 300 metres d'ample i amb un xicotet illot en el centre en el que nien garses, ànecs i oques

Pots visitar-la durant tot l'any, però, si vols gaudir de l'Albufera d'Anna en tota la seua esplendor, és recomanable anar després d'uns dies de pluja. Quan torna la calma, apareixen de les profunditats els coneguts com “brolladors” o “ullals”, uns xicotets brolladors d'aigua que simulen ser els dolls d'una font. 

Sens dubte, contemplar esta albufera és tot un espectacle sensorial. Un lloc on pots fer agradables passejos sota l'acollidora ombra dels pins i platans o contemplar els ànecs, oques i garses que habiten en este llac. 

A més, hi ha espais habilitats per al descans, restaurants i quiosquets que faran que la teua estada en el Llac d'Anna siga encara més còmoda i gratificant. Anna és un lloc que val la pena ser visitat i al qual voldràs tornar mil i una vegades més.