Galeria Multimèdia

Vine a descobrir un paratge sorprenentment bell a Anna, i recrea't amb el paisatge que l'aigua ha anat construint amb els segles.

L'Albufera d'Anna és un tresor creat per múltiples naixements d'aigua, que han fet que diferents espècies de flora i fauna hi construïsquen un paisatge singular. Es tracta d'un enclavament que ja va ser habitat segles arrere, remuntant-nos fins i tot al mesolític, època de la qual s'hi han trobat vestigis.

Es tracta d'un conjunt de llacs, gorgs, safaretjos i abeuradors que van conduint l'aigua cap a la localitat d'Anna, i que en el seu discórrer creen l'ecosistema perfecte perquè diverses aus aquàtiques la convertisquen en la seua llar. Al centre del llac principal es troba una xicoteta illa que t'encantarà fotografiar, i en les seues aigües trobaràs diverses espècies de peixos d'aigua dolça.

Aquest aqüífer natural va ser transformat en presa pels almohades, la qual encara perdura i li permet proporcionar aigua de reg a l'agricultura, però en les últimes dècades se li ha donat una finalitat molt més lúdica i turística.

L'ombra de les seues arbredes de plàtans i pins la converteixen en un enclavament perfecte per a l'esbargiment, i hui dia s'hi pot acudir a fer un agradable i xicotet passeig amb barca de rems, o creuar divertits ponts de fusta, sense oblidar el seu parc infantil i piscina. Tot un descobriment que sumar al molt a veure a Anna! Apunta't a un passeig refrescant després de visitar el seu Palau dels Comtes de Cervelló, o un lloc on recuperar forces i menjar alguna cosa després de recórrer les seues moltes rutes plenes de grans paisatges, i no oblides el teu vestit de bany a l'estiu.

Més informació
TIPUS

Paratges