Anna

Anna

Main image
Un enclave privilegiado es el que alberga al término municipal de Anna, por donde circula el río del mismo nombre. Las fuentes y manantiales de éste otorgan a la población un aspecto peculiar, de potente atractivo. La naturaleza, el entorno, los parajes que rodean la localidad, son el principal de los exponentes de uno de los lugares más prósperos de la comarca de La Canal de Navarrés.
Com arribar:
Por la Nacional 340, Autova Valencia-Albacete, se ha de tomar la salida de Estubeny (CV 580) o la de Enguera (CV 590) para acceder a Anna.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Campings
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

image
Estàs cansat de l'aldarull i de l’estrès de la ciutat? Queda’t en algun dels nombrosos càmpings de la Comunitat Valenciana per a desconnectar i gaudir de la naturalesa. Hi ha una variada oferta de places en bungalows, parcel·les on col·locar la tenda de campanya o la caravana, i passar unes vacances immillorables amb totes les comoditats. Us proposem alguns dels millors càmpings de l'interior de la província de València, a la muntanya, al costat d'un llac o al costat d'un riu, tu decideixes.
image
Pensant on viatjar a la primavera? Hem seleccionat 3 destinacions ideals per a visitar en aquesta primavera a la Comunitat Valenciana. Coneix cultures, exuberants paisatges, platges dunars... Quin t'agrada més?
image
L'esplèndida naturalesa de la zona baixa de la comarca valenciana de la Canal de Navarrés dota d'unes característiques geològiques particulars la localitat d'Anna (2.678 habitants). Tot el qui s'hi acosta pot contemplar bonics espectacles naturals en què l'aigua és el protagonista més destacada.

Notícies

Publicacions