Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
lago de anna en valencia
anna valencia
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Descobreix un municipi ple de sorpreses i paratges preciosos construïts per l'aigua. Enamora't d'Anna i comença a preparar la teua escapada!


Anna és un bonic municipi de la Canal de Navarrés molt conegut pel seu Llac d'Anna, una albufera envoltada d'un bonic paisatge, pels seus gorgs i cascades i pel seu Palau dels Comtes de Cervelló, un monument ple d'història que no pots deixar de visitar. T'ajudem a organitzar el teu viatge!

Què fer en Anna

Al nucli urbà d'Anna és imprescindible que visites el Palau dels Comtes de Cervelló, seu actual tant del museu etnològic com del dedicat a l'aigua. Aquest castell-palau té orígens almohades en el segle XII, i va ser utilitzat per diferents famílies nobles cristianes a partir del XIII.

T'encantarà el seu pati i les seues sales de decoració àrab, i les col·leccions dels seus museus. No t'ho pots perdre! I en la ruta urbana has d'incloure necessàriament la seua ermita del Santíssim Crist de la Provisió.

A Anna és un plaer visitar les nombroses fonts urbanes, com les de Santa Maria o la Bassa de Baix, sense oblidar el safareig de la Plaça de l'Albereda, i recórrer el Camí de les Fonts, amb un bonic jardí i glorieta decorada amb taulells. A més, als camps del voltant del municipi se succeeixen séquies i tot tipus de construccions relacionades amb l'aigua, l'autèntic senyal d'identitat d'Anna.

L'Albufera o Llac d'Anna és un lloc perfecte al qual escapar-se de pícnic en família, i el seu entorn amaga tot tipus de sorpreses, ja que pots iniciar una ruta de gorg en gorg, o de cascada en cascada, recorrent per exemple els gorgos de Gaspar, la Font Negra o de Març. El Gorg de l'Escala és un dels més coneguts i fotogènics, amb una platja continental que no has de perdre't.

Al novembre se celebra una de les festes d'Anna més entranyables, la Catalineta, en la qual tradicionalment escolars i mestres visitaven la Font Negra i degustaven les típiques cassoles. Comença a preparar la teua escapada a Anna i sorprén-te amb tot el que hi trobaràs!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Campings
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Publicacions