Los Chorradores de Navarrés, Paratge Natural Municipal envoltat d'aigua

Naturalesa i sostenibilitat
La naturaleza sabe siempre cómo sorprendernos. ¿Quieres comprobarlo? Solo tienes que adentrarte en Navarrés y disfrutar de parajes naturales como Los Chorradores. ¡Déjate llevar!

 

Una bonica manera de conéixer la Comunitat Valenciana és perdent-se en les seues destinacions, endinsant-se en elles i recorrent de dalt a baix els seus carrerons. A Navarrés podràs trobar un racó ideal per a gaudir de la tradició, de la seua gent i de la naturalesa en estat pur. 

Un dels patrimonis naturals que podem destacar d'esta destinació són Los Chorradores, una successió de cascades naturals d'aigua que semblen tretes d'una gran obra d'art. Este lloc està declarat Paratge Natural Municipal i és un atractiu enclavament que pots visitar mentre gaudeixes d'una bonica ruta senderista. 

Vols traure el teu costat més aventurer? No dubtes a visitar i recórrer este bonic lloc al mateix temps que contemples la naturalesa que t'envolta. Durant el trajecte podràs descobrir alguns punts d'interés com la Font de la Figuera, on podràs fer una parada en el camí per a recarregar les forces. També trobaràs l'Assut de la Badina Molles o El Chorrador, un preciós mirador en el qual podràs observar la cascada des d'un punt més elevat. 

A més, si decideixes realitzar esta agradable ruta senderista, podràs trobar molt a prop un altre paratge, el Pozo de las Quebradas, que compta amb aigües termals amb propietats curatives. Sens dubte, Los Chorradores de Navarrés són un paratge natural molt ben adaptat perquè tothom puga gaudir de la bellesa de la naturalesa que envolta este racó de la Comunitat Valenciana. 

No dubtes a gaudir al màxim d'estos llocs tan màgics, calça't unes bones esportives i prepara la teua càmera per a immortalitzar cada instant.