Puja't a Aeroglobo i contempla la Costa Blanca a vista d'au

Imagines contemplar la Costa Blanca des de les altures? Treu l'aventurer que portes dins i gaudeix d'un dia genial amb Aeroglobo.

La Comunitat Valenciana es pot gaudir per terra, mar i aire. Una forma completament diferent de contemplar Elx a vista d'au és pujar-te a un globus i sentir l'adrenalina d'estar volant. 

Aeroglobo Elx és una empresa que es dedica a realitzar tot tipus d'excursions amb globus aerostàtic per a contemplar la Comunitat Valenciana des de l'alt. Es tracta d'una companyia familiar amb un objectiu clar, que gaudisques del teu vol d'una forma inoblidable. Per això, compten amb més de 30 anys en el món de l’aeroestació. 

Aquesta entitat opera des del Resort Alannia Costa Blanca a Crevillent, un centre amb instal·lacions modernes que permet que els passatgers gaudisquen d'aquesta experiència i, a més, puguen usar altres serveis com l'spa, el restaurant o les seues pistes esportives. 

Per a viure aquesta aventura pots triar entre diferents opcions. Entre elles, podràs gaudir d'un magnífic vol amb esmorzar i un vídeo en HD de record, triar el pack parella que inclou allotjament en hotel perquè la teua estada siga inoblidable o triar els packs privats en grups perquè ho passes genial amb tota la família o companys de treball. 

La zona de vol del globus és el sud de la província d'Alacant, a la comarca del Baix Segura i Elx. Ací podràs gaudir d'unes excel·lents condicions climatològiques que et permetran dur a terme els vols amb total tranquil·litat. 

Des de l'aire podràs conéixer el Parc Natural El Fondo y les Salines de Santa Pola, una àrea protegida i amb un alt valor ecològic. A més, també podràs contemplar els Palmerars Rurals d'Elx des d'un altre punt de vista. 

 No ho dubtes i treu el teu esperit més aventurer amb Aeroglobo. Viu una experiència on l'adrenalina estarà a flor de pell.

Aeroglobo

Elx és una de les ciutats que atresoren més d'un Patrimoni de la Humanitat reconegut, com són El Palmerar o el Misteri d’Elx. Aquesta ciutat està plena d'història, de cultura i d'un gran patrimoni que pots descobrir amb tan sols passejar pels seus carrers. A més, està envoltat d'una magnífica naturalesa que farà que no et falte cap pla per a gaudir d'aquesta destinació alacantina.

Imatges 
aeroglobo elx aeroglobo alacant activitats en elx plans en elx