Torrevieja amaga un lloc on la diversió i l'emoció estan pensades per a tots els públics. Descobreix un parc aquàtic amb tot el que pots desitjar!

 

Aquópolis Torrevieja és un fantàstic parc aquàtic en la sempre interessant localitat de Torrevieja, un racó d'Alacant a la vora del Mediterrani amb molt a veure i fer i espais naturals que val la pena visitar com el Parc Natural de les llacunes de La Mata i Torrevieja

Ací podran gaudir els majors i els xicotets, gràcies a una combinació molt equilibrada d'atraccions amb molta emoció i altres amb una mica menys. Per als valents que visiten Aquópolis Torrevieja estan Speed, amb una eixida a més de 20 metres, Bumerang, que et farà sentir a la vora d'un precipici, o Kamikaze, un tobogan de 50 metres que es recorre en molt pocs segons.

Per als qui busquen emocions moderades en els tobogans d’Aquópolis Torrevieja hi ha diverses opcions: Hydro Racer, Rapids, Polinesia, Cascada, Tirolina i molt més, i per als més xicotets de la casa s'han preparat atraccions a la seua mida: el Mini Park, Charmed Lake i Mini ZigZag. Ah, i per als qui preferisquen no fer cues, el Speedy Pass t'ajudarà a evitar-les en les atraccions de flotadors.

A Aquópolis Torrevieja gaudiràs de moltes opcions a l'hora de menjar, ja que podràs triar entre un restaurant autoservei, una hamburgueseria-pizzeria, un quiosc gelateria, una cafeteria, un quiosc bar i un altre al costat de l'emocionant tirolina.

A més, podràs llogar gandules o llits balinesos per a passar el dia, i deambular d'atracció en atracció sense preocupar-te per les teues coses gràcies a les seues consignes i caixes de seguretat. Sense oblidar que compten amb una botiga perquè t'emportes records o adquirisques això que se t'ha oblidat! Aquópolis Torrevieja és el lloc perfecte per a fer d'un dia un record inoblidable. Anota-ho en la teua agenda!

Aquópolis Torrevieja

 

Torrevieja és un racó a la vora del Mediterrani que has d'incloure en la teua llista d'escapades plenes de coses que viure i fer. El seu patrimoni, les seues platges, els seus espais naturals i la seua fantàstica gastronomia es convertiran en aliats d'una estada inoblidable. Prepara la teua visita!

Imatges 
atracciones aquopolis torrevieja mapa aquopolis torrevieja aquopolis torrevieja parking