Descobreix uns professionals preparats per a brindar-te experiències que uniran la teua passió pel vi amb grans paisatges. Pren nota d'aquests plans a Venta del Moro!

 

Podràs fer senderisme pel parc natural o fins i tot recórrer-lo amb cotxe si s'adapta millor a les teues necessitats, amb l'al·licient d'anar acompanyat d'un guia que et contarà pel camí un munt de coses interessants del paratge que t'envolta.

Bobal & Cabriel et proposa des de Venta del Moro activitats realment interessants que inclouen plans a l'aire lliure de turisme esportiu i actiu, i també experiències relacionades amb l’enoturisme. La combinació de vi i naturalesa és l'eix entorn del qual, amb molt de carinyo, s'han construït aquestes propostes. Tria la que més s'adapte als teus gustos o als del teu grup! 

En Boval & Cabriel són conscients de l'atractiu del Parc Natural de les Gorges del Cabriol, de la qualitat de la varietat de raïm autòcton boval, i del potencial de combinar aquestes dues riqueses per a gaudir de jornades que estimulen els cinc sentits. Podràs triar en el seu catàleg d'experiències o demanar que et dissenyen una a mida. Història, cultura, wellness, naturalesa i vi estaran al teu abast de la mà d'experts!

Podràs fer senderisme pel parc natural o fins i tot recórrer-lo amb cotxe si s'adapta millor a les teues necessitats, amb l'al·licient d'anar acompanyat d'un guia que et contarà pel camí un munt de coses interessants del paratge que t'envolta. 

Bobal & Cabriel també et facilitaran conéixer cellers i vins, relaxar-te en un spa amb càlides aigües termals, tastar diferents varietats de vi combinant-los amb productes locals, o fins i tot gaudir d'una sessió guiada de meditació, aprenent a relaxar-te en un entorn màgic.

Tastar vins en plena naturalesa és una altra opció, així com passejar per alguns dels municipis més emblemàtics de l'entorn del parc natural i de la comarca d'Utiel-Requena. I si t'agrada aprendre sobre un producte tan delicat i especial com l'oli d'oliva d'aquesta zona, també podràs visitar una almàssera. 

Una de les grans propostes de Bobal & Cabriel és la possibilitat d'encarregar un regal consistent en una experiència personalitzada que combine les grans propostes en les quals són experts. Pren-ne bona nota i escapa't a gaudir del nostre territori, el seu paisatge i els seus increïbles productes!

Bobal & Cabriel

Venta del Moro és un racó de l'interior de la província de València on recórrer paisatges realment impactants, solcats pel riu Cabriol. Si el que t’agrada és el turisme actiu, aquesta destinació t'encantarà, i podràs gaudir de la seua història i dels jaciments arqueològics que atresora! T'ho perdràs?

Imatges 
venta del moro activitats activitats amb xiquets venta del moro rutes de senderisme en venta del moro