Bonalba Golf, recinte ple d'emocions en cada colp

Si vols gaudir del golf en un entorn privilegiat, no ho dubtes més i practica el teu esport favorit en el camp de golf Bonalba.

 

A Mutxamel, a molt pocs quilòmetres de la platja de Sant Joan, podem trobar el camp de golf Bonalba. Un lloc idoni per a practicar golf mentre gaudeixes d'un entorn privilegiat gràcies als seus paisatges, el seu clima i la seua orografia.

Bonalba Golf compta amb tot el necessari perquè les teues partides de golf siguen emocionants i amb unes certes dificultats per a estimular el joc. El camp disposa d'una gran varietat de clots, 10 dels quals es veuen afectats per cinc immensos llacs que fan que el recorregut siga encara més emocionant. Aquest camp de golf va ser dissenyat per Ramón Espinosa amb la finalitat que fóra atractiu tant per a un jugador amateur com per a un professional.

El camp de Golf Bonalba està replet d'arbres, llacs, fonts i un elevat nombre de búnquers i greenes perquè els jugadors arriben a utilitzar tots els pals de la bossa i, així mateix, ho facen en un entorn tranquil i on puguen disfrutar. A més, en les seues instal·lacions, es pot llogar tot tipus de material, així com buggies o carros elèctrics. Si vols gaudir de tot això de la mà de grans professionals, podràs sol·licitar classes particulars per a tots els nivells. Millora el teu swing en un lloc privilegiat.

T'abelleix descansar després d'un intens dia practicant el teu esport favorit? Bonalba Golf compta amb una gran piscina a l'aire lliure, oberta en temporada, on podràs banyar-te i gaudir d'unes agradables vistes envoltat de palmeres. I si vols completar la teua jornada amb un deliciós menjar, en el seu restaurant Bonalba Golf podràs assaborir exquisits arrossos, carns i peixos cuinats amb carinyo i amb els millors productes de la zona.

Gaudir del golf en un entorn idíl·lic és possible en Bonalba Golf.

Bonalba Golf

  • Carrer del Vespre, 6 bis
  • 965 955 955

Mutxamel és una acollidora destinació de la comarca de l'Alacantí on podràs gaudir de tot el patrimoni històric, cultural i gastronòmic només fent un passeig per la ciutat. A més, es troba molt prop de la platja de Sant Joan, per la qual cosa podràs aprofitar tant el Mediterrani com l'interior de la província. Descobreix aquest bonic racó d'Alacant!

Imatges 
golf bonalba campo de golf bonalba alicante golf bonalba piscina hotel bonalba golf resort hotel bonalba golf spa alicante bonalba golf resort mutxamel campo golf bonalba golf bonalba