Descobreix el plaer d'allotjar-te en una bonica casa rural a Otos, on l'aroma a arròs al forn t'arribarà des del seu restaurant. No et perdes aquest fantàstic racó a la província de València!

 

Ca les Senyoretes, a Otos, conserva tot el seu encant original, ja que és una autèntica casa pairal del municipi, pertanyent a una antiga família del poble, on la decoració i l’ambient s'han volgut preservar al màxim. A més, podràs gaudir-ho en companyia de la teua mascota!

Després d'un acurat treball de restauració, s'ha pogut mantindre gran part del mobiliari modernista original i s'ha donat un valor afegit a zones com el pati interior que ara és una agradable terrassa des de la qual veure el Benicadell, el castell de Carrícola i els bells camps d'oliveres, o l'antiga almàssera, on s'ha situat el menjador d'estiu.

Ca les Senyoretes, a més, compta amb un restaurant que posa especial atenció en els plats tradicionals, on l'estrela indiscutible és l'arròs al forn juntament amb altres receptes que es basen en els productes de la terra i el saber de receptes antigues. Fins i tot podràs gaudir de les nits temàtiques dedicades als aliments de temporada que canvien al llarg de l'any. I provar delícies plenes del perfum de les herbes comestibles que creixen de manera silvestre!

Les habitacions compten amb comoditats com nevera, televisió o wifi gratuïta i, a més, algunes d'elles compten amb accés adaptat per a mobilitat reduïda. Cadascuna d'elles rep el nom d'una persona que ha sigut al llarg de la història de Ca les Senyoretes habitant de la casa, i en pots triar alguna amb terrassa i esplèndides vistes a la muntanya. Mobles d'època, sòls amb història, aires modernistes, golfes i magatzems d’ametla convertits en acollidores habitacions… La llista de motius per a allotjar-se a Ca les Senyoretes és molt llarga!

A més, podràs iniciar, des del seu tranquil enclavament, rutes tan suggeridores com la que et portarà de rellotge de sol en rellotge de sol, sorprenent-te amb aquesta espectacular exhibició urbana a l'aire lliure d'art i enginy que fa d'Otos un lloc únic. Descobreix tots els encants de Ca les Senyoretes i comença planejar la teua escapada prop del Benicadell!

Ca les Senyoretes

Otos, en la seua ubicació privilegiada al costat del pic del Benicadell, és un lloc perfecte per als amants de les senderes, i de la naturalesa. Des d'ací podràs iniciar rutes que transcorren entre corrals i geleres. A més, en el seu nucli urbà podràs fotografiar increïbles rellotges de sol, ja que per tota la zona hi ha exposada una fantàstica col·lecció. Una destinació bonica, curiosa i plena de plans!

Imatges 
hotel ca les senyoretes,
hotel ca les senyoretes otos,
ca les senyoretes otos
ca les senyoretes