Submergeix-te en una experiència de sensacions en el Càmping Bravoplaya

Endinsa't en aquesta experiència mediterrània i descobreix el càmping Bravoplaya, el lloc idoni per a gaudir al màxim en família.

Uns dies en família, prop del Mediterrani i amb tots els serveis que imagines pot ser un dels millors moments de l'any. Sabem quant desitges viure-ho i, sobretot, gaudir-ho. Per això, et presentem una proposta familiar, divertida i sorprenent. Vols descobrir-la? Hi estàs convidat!

El càmping Bravoplaya és un càmping familiar els serveis i les activitats del qual s'adaptaran a cadascun dels vostres gustos. A només 3 quilòmetres d'Orpesa i al costat del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, aquest càmping compta amb tres piscines exclusives i temàtiques: la piscina temàtica, que compta amb quiosquet, atraccions aquàtiques, dolls, jacuzzis, zona d'ombra i descans; la piscina torsal, on els més xicotets podran gaudir d'atraccions aquàtiques a la zona infantil; i la piscina coberta d'hivern, perfecta per a practicar aiguagim o esports d'equip com voleibol o waterpolo.

A més, Bravoplaya Camping Resort, abans conegut com a Torre La Sal 2, compta amb dues eixides a la platja Torre la Sal. Es tracta d'una platja encantadora i tranquil·la, envoltada per un xicotet bosc d'eucaliptus.

Descobrir la gastronomia mediterrània serà tota una experiència gràcies als seus restaurants. El càmping Bravoplaya disposa de tres restaurants diferents, dos dels quals es troben dins del càmping, a peu de platja. Si prefereixes eixir a sopar fora, et recomanem el restaurant El Racó. Tots ells compten amb menú i amb diferents opcions per a vegans o vegetarians.

Deixa't portar per una mar de sensacions i gaudeix de la diversió i també de la tranquil·litat que t'ofereix aquest càmping tan mediterrani. Cadascun dels allotjaments es troba envoltat de bardisses, per la qual cosa comptaràs amb total intimitat i confort. Aquest és el moment i Cabanes es el lloc, ¡gaudeix-ho! 

Bravoplaya Camping Resort

La Plana Alta ens convida a gaudir d'un dels seus municipis més encantadors. Cabanes és un poble costaner, que compta amb platges extraordinàries i paisatges de somni com, per exemple, el Parc Natural del Prat de Cabanes. Naturalesa, tradicions i mar per a redescobrir, una vegada i una altra, l'essència de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
bravoplaya camping resort camping a cabanes camping torre la sal 2 torre la sal 2 camping bungalow park gastronomía mediterránea vegetarianos total intimidad y confort playa Torre la Sal