Galeria Multimèdia

Descobreix la naturalesa en estat pur al Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, un dels hàbitats humits menys alterats de la Comunitat Valenciana.

Explorar el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca és descobrir un paratge natural d'extraordinari valor a la província de Castelló. És un dels hàbitats humits menys alterats de la Comunitat Valenciana i es tracta d'una estreta franja costanera de terreny de marenys i pantans.

Aquest parc natural té una gran importància, perquè s'hi poden trobar espècies endèmiques com la gambeta, el fartet o el samaruc. A més, és un lloc perfecte per a practicar birdwatching i observar la quantitat d'aus migradores que passen per la zona. Tot un espectacle de la naturalesa al teu abast.

En aquest lloc podràs immortalitzar cadascun dels racons, conéixer la flora i fauna de la província i veure com els mamífers campen lliurement pel terreny.

A més, el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca es troba entre Torreblanca i Orpesa, limitat per la Serra d'Irta i la Serra de les Santes a Cabanes, espais naturals en els quals es pot gaudir d'emblemàtiques rutes per als apassionats del ciclisme i el senderisme.

És, sens dubte, el lloc ideal per als amants de la naturalesa.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals