Et proposem descobrir València allotjant-te en un hotel increïblement bell, en el cor de la ciutat. Prepara una escapada plena d'encant i elegància, regala't una experiència única!

 

El Carohotel Palacio Marqués de Caro a València està situat en un lloc privilegiat, molt prop dels Jardins del Túria i en ple barri de Ciutat Vella. L'històric edifici del Palau del Marqués de Caro s'ha transformat en un elegant hotel després d'una reforma en la qual les troballes arqueològiques, relacionades amb el singular emplaçament i els voltants de l'hotel, tenen un lloc especial.

Una de les primeres peces que et cridarà l'atenció en entrar al Carohotel Palacio Marqués de Car serà una part de la cornisa del circ romà de València, que antigament estava situat molt prop de l'actual hotel. A més de l'herència romana, trobaràs vestigis d'època àrab i elements gòtics. Allotjar-se en aquest exclusiu hotel és viatjar en el temps!

A les habitacions del Carohotel Palacio Marqués de Caro trobaràs elements arquitectònics que han sobreviscut als segles, integrats amb elements moderns d'una manera respectuosa i harmònica, que crea una atmosfera singular. Podràs envoltar-te d'antiguitats sense renunciar al confort! Olis essencials, minibar gratuït, sostres amb decoracions originals… Es convertiran sens dubte en un lloc més a admirar en la teua visita a València!

El Carohotel Palacio Marqués de Caro compta, a més, amb una xicoteta piscina, envoltada de bellesa i perfecta per a relaxar-te després d'un dia recorrent la ciutat. Per descomptat, la seua oferta gastronòmica està a l'altura de la seua bellesa arquitectònica i del seu cuidat disseny.

El restaurant Alma del Temple és un lloc ple de bellesa, travessat per restes de la muralla àrab de la ciutat de València i amb una proposta que fusiona tradició i avantguarda.

Carohotel Palacio Marqués de Caro està situat prop de llocs tan cèntrics com l'Església Catedral Basílica Metropolitana de l'Assumpció de Nostra Senyora Santa Maria de València, i de places i carrers plens de sabor, oferta d'oci i un ambient inigualable. T'animes a descobrir-ho?

Carohotel Palacio Marqués de Caro

 

València és una ciutat que mai s'acaba. Pots començar coneixent el seu barri antic, on et sorprendran els seus monuments i els seus carrers plens d'ambient, o per la mar, coneixent un barri mariner encantador. Pel camí trobaràs grans museus, ciutats futuristes i un riu convertit en jardí!

Imatges 
Carohotel Palacio Marques De Caro valencia,
como llegar a Carohotel Palacio Marques De Caro,
hoteles en valencia,
planes en valencia,
visitar valencia
valencia
Carohotel
Carohotel Palacio Marques De Caro,