Endinsa't en les profunditats de les Illes Columbretes. Bussejar en aquest paradís natural és una experiència que recordaràs tota la vida.

 

Hi ha racons que són verdaderes joies naturals i no te n'adones fins que no estàs en el lloc. Un d'ells són les Illes Columbretes, un paradís marí a 30 milles de Castelló de la Plana. Aquest arxipèlag volcànic que s'amaga entre la mar et sorprendrà en les seues profunditats. Et proposem viure una experiència de busseig al seu voltant.

Les Illes Columbretes són una reserva natural formada per quatre illes: l’Illa Grossa, la Ferrera, la Foradada i el Carallot. La seua riquesa en espècies marines les ha convertides en un lloc molt preat per tots aquells que practiquen submarinisme. Charters Casamar compta amb un pack per a viure una jornada de busseig d’aquelles que deixen empremta.

L'empresa Charters Casamar està situada a Castelló de la Plana i compta amb nombroses activitats i experiències per a gaudir de la mar. Una de les principals és el busseig a les Illes Columbretes, organitzat de divendres a diumenge de cada setmana. T'hi animes?

L'aventura comença en el Reial Club Nàutic de Castelló de la Plana a les 7.00, ja que el temps estimat per a arribar a l'illa és de dues hores aproximadament. La primera immersió en el fons marí es fa a les 11.00. Després d'un descans, la segona immersió es fa a les 13.30. En finalitzar aquesta segona immersió, disposes d'un temps per a canviar-te i per a pujar de nou en el vaixell de tornada a Castelló de la Plana.

Durant les dues immersions tindràs un seient en primera fila per a gaudir de colònies de meros, poblacions de nacres, llagostes roges, corbines i morenes. Un espectacle màgic i extraordinari on hi haurà un moment en el qual la mar es tinya de roig per la bellesa dels corals.

Trobar aquest luxe en la naturalesa no té preu. És un motiu més per a llançar-se a l'aigua cristal·lina de les Illes Columbretes i descobrir-ho. Vine a gaudir del Mediterrani en les seues profunditats.

Charters Casamar

Les Illes Columbretes són una peixera d'aigua cristal·lina enfront de Castelló de la Plana que mereixen una visita, tant en terra com en les seues profunditats. Una experiència inoblidable envoltada d'espècies marines a escassos centímetres.

Imatges 
illes columbretes busseig baptisme busseig illes columbretes busseig en illes columbretes castello illes columbretes
Charters Casamar