Circuit Ricardo Tormo: viu experiències carregades d'adrenalina

Sent l'adrenalina i la velocitat en primera persona. Descobreix totes les experiències que podràs gaudir en el Circuit Ricardo Tormo. Preparat per a anar sobre rodes?

 

Cheste és una destinació que, quan la tens molt a prop, ja comences a sentir el rugir dels motors. I és que, entre moltes altres coses, aquesta destinació es caracteritza per ser un temple de la velocitat. Benvinguts al paradís de les motos i els cotxes, benvinguts al Circuit Ricardo Tormo!

Si eres un amant de l'adrenalina i de les emocions fortes, en aquest circuit trobaràs tot el que anaves buscant. El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo porta el nom del campió del món de motociclisme, tot un referent. Aquestes grans instal·lacions compten amb nombrosos esdeveniments esportius, entre els quals destaca el Gran Premi de la Comunitat Valenciana. 

Entre les diferents experiències que podràs viure en aquestes instal·lacions, trobem les tandes de motos, de cotxes i la fórmula G.T. Tot un espectacle per als amants del motor! Amb un traç principal de 4.005 metres de longitud i 14 giravoltes, l'emoció està més que garantida fins a l'últim minut. A més, podràs comprar entrades per als diferents esdeveniments i campionats que es viuen sobre aquest asfalt. Fins i tot, podràs veure córrer a alguns famosos pilots de la graella internacional i nacional.

Monoplazas de Fórmula 1, motocicletas, camiones... Todo lo que puedas imaginar lo encontrarás aquí. El Circuit Ricardo Tormo compta amb diferents escoles perquè, des de ben xicotets, puguen practicar aquest esport. La Cuna de Campeones disposa de classes d'iniciació amb xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys, i altres classes d'evolució per als de 7 a 12 anys. O la Fórmula de Campeones, una altra de les escoles que forma a joves per a aprendre-ho tot sobre els monoplaces. 

En les seues instal·lacions també podràs gaudir de classes de conducció per a poder portar el control del volant en diferents situacions de la vida, ja siga derrapatges, frenades d'emergència o pluja. Els professionals de l'escola t'ajudaran perquè sempre sàpies reaccionar. 

Aquest circuit compta amb grans serveis i experiències perquè gaudis al màxim del món del motor. Deixaràs que t'ho expliquen?

Circuito Ricardo Tormo

  • Autovía A3 Valencia-Madrid, salida 334
  • 962 525 220
  • 902 012 899

Cheste és una destinació que es pot gaudir més enllà de la teua passió pel motor i la velocitat. Descobreix tot el que amaga aquesta bella localitat, endinsa't als seus carrers i contempla l'art dels seus edificis històrics o sent la naturalesa fent un agradable passeig pel paratge natural de la Foia de Buñol. T'ho perdràs?

Imatges 
circuit de la comunitat valenciana ricardo tormo cheste, circuit de la comunitat valenciana ricardo tormo, circuit de la comunitat valenciana ricardo tormo valencia, circuit ricardo tormo cheste,