Recupera l'equilibri a El Palasiet de Benicàssim

El Palasiet és un autèntic temple al benestar. Els seus tractaments i el seu entorn et faran desconnectar de tot per a tornar a connectar amb tu mateix. Hi estàs preparat?

 

Amb l'atrafegat ritme de vida que portem, el confort i el benestar es fan cada vegada més necessaris. Moments dedicats exclusivament a tu i sensacions que aconsegueixen marcar la diferència en el teu dia a dia. La Comunitat Valenciana és el lloc perfecte per a començar un viatge així. T'expliquem com i on. Tu tries quan!

Volem convidar-te a descobrir El Palasiet de Benicàssim, un autèntic temple del benestar on la unió entre història i salut han donat com a resultat un meravellós lloc en el qual cuidar-se per dins i per fora. El Palasiet ofereix als seus hostes la possibilitat de gaudir de talassoteràpia i de diferents tractaments mèdics, en funció de les necessitats de cadascun d'ells.

Fa més de 50 anys, l’hotel Termes Marines El Palasiet es va especialitzar en la utilització terapèutica de les virtuts curatives de l'aigua de mar. Va ser fundat l'any 1970 pel doctor Joaquín Farnós Gauchía, pioner en la talassoteràpia a Espanya, i des d'eixe moment s'ha convertit en un dels llocs dedicats al benestar més valorats de tot el país.

Thalasso Hotel compta amb diferents tractaments amb els quals fer una pausa i oblidar-se de tot. Especial fibromiàlgia, antiestrés, bellesa i rejoveniment, aprimament, circulatori, reumatològic, etc. A més, El Palasiet també compta amb un programa sènior per a majors de 60 anys.

El complex Palasiet74 acollidores habitacions, una piscina on relaxar-se i uns jardins en els quals passejar i respirar. No serà difícil que vos deixeu portar pel seu privilegiat entorn, ja que es troba en el cor de Benicàssim, al costat del Mediterrani i envoltat per l'extraordinari Desert de les Palmes.

Completa aquest inigualable viatge gaudint de la gastronomia del benestar. El restaurant del Palasiet vos permetrà degustar els sabors més tradicionals de la Comunitat Valenciana mentre descobriu les tècniques culinàries més avantguardistes i saludables. Què més es pot demanar?

El Palasiet

  • C/ Pontazgo, 11- 12.560
  • 964 300 250

Benicàssim és un dels símbols de la Comunitat Valenciana. Les seues platges, els seus paisatges de muntanya, la seua gastronomia i les seues tradicions converteixen aquest municipi castellonenc en el lloc idoni per a relaxar-se i gaudir del caràcter mediterrani.

Imatges 
el palasiet benicassim thalasso hotel el palasiet hotel el palasiet hotel termes marines el palasiet