Al costat de la Serra d’Espadà trobaràs una empresa de turisme actiu amb la qual viure mil aventures, en parella, en família o amb amics. Descobreix-la!

 

Espadán Aventuras a Gaibiel, Castelló, està formada per especialistes en turisme actiu i en multiaventura que convertiran la teua escapada a la naturalesa en una autèntica font de diversió i adrenalina. Amb base en la preciosa Serra d’Espadà, declarada Parc Natural, des d'allí et portaran a fer activitats tan interessants com senderisme, amb especial atenció a les rutes que t'acosten a punts d'interés com antigues trinxeres de la Guerra Civil o travessies amb raquetes en èpoques de neu.

Són experts també a ensenyar-te a practicar el tir amb arc, o a fer activitats d'orientació, una activitat molt entretinguda amb la qual gaudir del paisatge. Les vies ferrades seran molt més fàcils i interessants gràcies als seus ensenyaments i guia, així com el descens de barrancs, l’escalada, l'espeleologia, el ràpel i molt més. I pots combinar diverses activitats amb les quals convertir-te en expert en turisme actiu a Castelló!

Des de Gaibiel, els experts en naturalesa i esport d’Espadán Aventuras podran mostrar-te els encants d'una de les zones més boniques de Castelló, i el millor és que s'adaptaran al nivell i necessitats que els planteges. Així, podran preparar comiats de solter plens d'aventura, en els quals gaudir de l'emoció de creuar ponts mico i tibetans, o vertiginoses tirolines. A més, les famílies i grups també poden planejar escapades molt divertides, amb la comoditat de què disposen d'allotjament i que a través de diferents packs poden incloure menjars deliciosos en alguns restaurants pròxims.

Descobreix amb Espadán Aventuras tot el que pots viure en la naturalesa d'una forma segura i acompanyat de professionals, i esbrina quins són els seus programes per a col·legis i empreses. També imparteixen interessants cursos que poden convertir-te en un expert escalador, no te'ls perdes!

Espadán Aventuras

Gaibiel és un preciós municipi al costat del Parc Natural de la Serra d¡Espadà perfecte per a recórrer sendes de muntanya i gaudir dels paisatges naturals i la biodiversitat, així com per a fer-se milers de fotos als seus carrers, fonts, basses i safareig. Comença a preparar la teua escapada!

Imatges 
espadan aventuras gaibiel, espadan aventuras castello que fer en gaibiel,