Experiences, Turisme i Vivències: descobreix Castelló d’una altra forma

Descobreix Torreblanca i Vilanova d'Alcolea d'una forma diferent, en la qual tu eres el protagonista, i gaudeix d'una experiència completament diferent.

Torreblanca és una destinació amb una gran oferta cultural i paisatgística, un lloc on gaudiràs de la naturalesa i de les seues platges. És una manera d'oblidar-te del rellotge i, simplement, deixar-te portar. Imagines descobrir aquesta destinació d'una forma diferent? Porta't les millors experiències i descobreix els municipis de Torreblanca i Vilanova d’Alcolea de la mà d’Experiences, Turisme i Vivències. 

Amb aquesta empresa podràs conéixer aquestes fantàstiques destinacions de la província de Castelló i aconseguiràs enamorar-te de la mateixa forma que ho van fer els creadors d'aquestes experiències. I és que hi ha moltes maneres de viure els llocs, i una de les més especials és aquella en la qual tu eres el protagonista d'eixos moments que mai podràs oblidar.

 Entre les seues diferents activitats pots trobar rutes gastronòmiques amb les quals assaboriràs alguns dels millors plats de Vilanova d’Alcolea i Torreblanca. A més, podràs descobrir l'agroturisme, una manera de conéixer el territori i els seus productes, des de la seua història fins a com es cultiven per a acabar degustant-los.

 Des de Viu Experiencies volen que sigues un més i, per això, també pots participar en una nit màgica com és la Passió de Torreblanca. Una experiència especial que sempre recordaràs amb especial carinyo.

 Aquestes són només algunes de les activitats que estan realitzant, però i els més xicotets de la casa? Ells també poden conéixer Torreblanca i Vilanova d'Alcolea d'una forma diferent i molt entretinguda. Es poden convertir en autèntics pirates i endinsar-se en les històries més emocionants que s'han viscut en la costa de Torreblanca o ser prínceps i princeses mentre realitzen una ruta per a conéixer la història de les destinacions.

 Fer turisme pot ser encara més divertit si tu formes part del lloc. Descobreix Castelló i guarda records inesborrables.

Viu Experiencies

Torreblanca és un municipi de Castelló on podràs gaudir tant de la seua costa com de les seues muntanyes i serres. Les platges estan allunyades del nucli urbà, per la qual cosa podràs aprofitar la tranquil·litat de la zona. A més, practicar senderisme per aquesta zona et permetrà passejar per increïbles paisatges i sentir la naturalesa en estat pur. El clima, la seua gent i la gastronomia t'acostaran a una bonica destinació del nord de Castelló.

Imatges 
viu experiencies experiencies turisme i vivencies torreblanca viu experiencies torreblanca activitats en torreblanca empreses d'ativitats en Torreblanca Torreblanca empreses d'ativitats experiencies Torreblanca