Descobreix en diferents localitats de Castelló un bon nombre de plans de la mà d'experts a gaudir els nostres paisatges i patrimoni. Apunta't a les seues propostes!

 

Explora Maestrat opera des de Benicarló, Peníscola i unes quantes destinacions més, totes elles a la preciosa i rica en paisatges comarca del Baix Maestrat. Aquests llocs tan plens de possibilitats i punts d'interés serviran d'escenari perquè aquests guies et preparen activitats guiades molt interessants. T'encantaran els seus plans!

Si t'abelleix fer turisme per Benicarló, seguir la Ruta de la Llana, conéixer el Castell d'Alcalà de Xivert o descobrir secrets de Peníscola o Santa Magdalena de Pulpis, Explora Maestrat seran els teus aliats inqüestionables. Faran l'experiència inoblidable! En el seu ampli catàleg, a més, no faltaran plans per a tots els gustos i edats!

Podràs recórrer paisatges tan bonics com el del Parc Natural de la Serra d’Irta, en una autèntica experiència en la naturalesa, en la qual podeu trobar les ruïnes d'una antiga fortalesa. També podràs conéixer la Ruta de la Llana, i visitar el Corral de Baltasar, l'ermita de Sant Antoni i Vistahermosa.

Els castells de Santa Magdalena de Pulpis i el templer d'Alcalà de Xivert/Alcossebre seran objecte de visita. T'encantarà conéixer la història que amaguen les seues muralles!. Explora Maestrat prepara jocs d'aventures històrics, com escape rooms nocturns dins dels murs del Castell de Peníscola, així com la Jana o Vinaròs.

Per als amants de la cultura, Explora Maestrat t'acompanya en itineraris culturals per la Peníscola Templera i Papal, la nostàlgica, la inexpugnable i fins i tot la llegendària, sense oblidar les seues localitzacions immortalitzades en grans pel·lícules i sèries de televisió!

I, per descomptat, Benicarló i Vinaròs et mostraran els seus secrets de la mà dels experts d’Explora Maestrat. Tria quina serà la teua primera aventura amb ells, després no podràs parar de gaudir d'aquesta comarca tan atractiva. Converteix-la en la teua pròxima destinació!

Explora Maestrat

Benicarló és un municipi amb un encantador barri antic i platges genials, tant urbanes com naturals, que no et pots perdre. A més és una destinació gastronòmica de primer nivell gràcies a les seues iniciatives i un producte amb denominació d'origen realment deliciós, la seua carxofa. Vine a provar-la en una escapada amb molt de sabor!

Imatges 
rutes serra d'irta,
benicarlo turismo maestrat,
turismo benicarlo y voltants,
turisme en benicarlo,