La casa rural Finca El Corral et permetrà gaudir del plaer de dormir envoltat de naturalesa en un conjunt de cases rurals estratègicament situades i des de les quals podràs emprendre aventures en la serra, acostar-te a la mar o submergir-te en un bulliciós rastre. I tot amb molt d'encant!

La Finca El Corral en el preciós poble de Llíber, Alacant, està situada tan prop de tants punts d'interés que pot ser un allotjament molt adequat per a començar a conéixer els encants de la Marina Alta.

Aquesta casa rural a Llíber, o més exactament un conjunt de cases, compta amb instal·lacions molt acollidores i pràctiques, a més d'un entorn cuidat que et farà viure l'encant de l’entorn rural durant la teua estada.

Podràs gaudir de la seua piscina i jardins en qualsevol de les seues opcions d'allotjament: la casa “El Corral” està pensada per a 2 persones i compta amb Wifi, aire condicionat, barbacoa, fumeral i zona de pàrquing. La segona de les seues possibilitats, “La Casita”, té la mateixa capacitat i equipament. Finalment la casa “Las Adelfas” ofereix les mateixes comoditats, a més de calefacció central, aquesta vegada per a 4 persones. Així mateix, compta amb un bonic apartament ple de detalls on trobar intimitat i confort.

Totes les solucions disposen de bany propi, televisió, parament, roba de llit, assecador i un llarg etcètera, a part de poder proporcionar-te mobiliari específic per a xiquets molt xicotets si així ho necessites. 

La Finca El Corral en Alacant pot ser un punt molt còmode des del qual planejar moltes activitats. La primera que vos proposem és conéixer el poble de Llíber en el terme del qual es troba i que tan sols estarà a 5 minuts amb cotxe o a un passeig de menys de mitja hora, per als qui preferisquen caminar entre vinyes.

L'estampa de Llíber és realment bonica. Es tracta d'una localitat especialitzada en la producció de vi Moscatell i situada al costat del riu Xaló en una vall entre les serres de Bèrnia i del Castell de la Solana. Podràs conéixer de prop els riu-raus, les construccions típiques on s'assecava el raïm per a obtindre panses.

Una altra opció és visitar la pròxima Xaló i el seu bulliciós rastre d'antiguitats. A més de poder portar-te algun tresor vintage, pots optar per comprar algun dels seus fantàstics vermuts.

Tant a Llíber com a Xaló és recomanable perdre's per algunes de les nombroses i atractives rutes de senderisme, on gaudir tant del paisatge com del seu llegat històric. I recorda que, des de la Finca El Corral, la platja també queda molt a prop, de manera que la Costa Blanca i les seues cales, com la Granadella, també podran formar part del teu pla de viatge.

La Finca El Corral et situa en un lloc molt convenient del mapa per a una estada repleta d'experiències. La inclous en la teua pròxima escapada?

Finca El Corral

 

Llíber és un racó encantador en la Vall del Pop on cada cantonada mereix una fotografia. Vine a respirar tranquil·litat i tradició en aquest xicotet poble envoltat de naturalesa i cultius que pot ser un gran punt de partida per a moltes aventures. Descobreix-lo!

Imatges 
finca el corral en lliber alicante,
finca el corral en lliber,
finca el corral alacant
finca el corral lliber,
lliber