Descobreix a uns autèntics apassionats de la muntanya que poden ajudar-te a descobrir un esport i uns paisatges únics. Pren-ne nota i prepara't per a tota una experiència!

 

Amb les persones que integren Guías Más Vertical, que tenen la seua base a Monòver, podràs apuntar-te a interessants cursos de muntanya i també efectuar ascensions guiades. A més t'ajuden a preparar viatges! Es tracta de professionals amb les titulacions necessàries per a ensenyar-te, de manera segura, a moure’t per la muntanya.

I molt important, preparen rutes i activitats de muntanya adaptades per a tota classe de persones i mobilitats. El turisme accessible i el turisme esportiu es fondran en plans realment atractius amb els professionals i guies de muntanya de Guías Más Vertical, amb tirolina, salt de pont, descens de canons i, per descomptat, senderisme o escalada.

Amb les seues ascensions guiades podràs descobrir els secrets de cims com el Puig Campana, el Ponoig o el preciós Penyal d’Ifach, gaudint molt més de l'entorn, la biodiversitat i el paisatge.

L'escalada també és un dels forts de Guías Más Vertical, i poden ajudar-te fins i tot en el teu baptisme d'escalada, una activitat per a grans i xicotets que t'ajudaran a organitzar. Ells s'encarregaran de la preceptiva assegurança, del material col·lectiu i del coneixement tècnic necessari. Tu tan sols hauràs de portar menjar, aigua i el teu equipament personal!

Tenen cursos d'iniciació a l'escalada, de perfeccionament, d'arestes o de la modalitat més clàssica, en gel o en superfícies artificials. També preparen cursos d'autorescat i d'esquí de muntanya, tant d'iniciació com de perfeccionament.

Viu tota la bellesa i l'emoció que es pot sentir en una muntanya de la mà dels qui millor la coneixen, i confia en professionals que posen la seguretat per davant en el teu aprenentatge de disciplines com l'alta muntanya i l'escalada. Guías Más Vertical són els companys perfectes d'aventures, perquè sempre tinguen un final feliç! T'apuntes a descobrir cims i cims de la seua mà?

Circuito Guías + Vertical

Monòver és una gran destinació per a gaudir del patrimoni històric, amb edificis tan emblemàtics com la Torre del Rellotge, el Castell, l'Ermita de Santa Bàrbara o l'Església de Sant Joan Baptista. A més, podràs visitar la Casa-Museu Azorín o el seu Museu d'Arts i Oficis, un lloc genial al qual escapar-se!

Imatges 
guias mas vertical
guias mas vertical alicante,
oferta actividades guias mas vertical,
actividades guias mas vertical,
guias mas vertical monovar,
guia de alta montaña
monovar